Status Travian Kingdoms App

 • Beste spelers,


  De Travian Kingdoms App is al enkele maanden actief, maar helaas niet zo actief als we dachten. Enkele redenen liggen voor de hand, sommige niet. Om een lang verhaal kort te maken, hebben we jullie feedback nodig!


  Onze huidige focus ligt vooral op 5 thema's:


  - De eerste is de chat. De chat is een groot proces, communicatie is van noodzakelijk belang.


  - Het tweede punt is push-notificaties. Zoals Travian Kingdoms is geenszins een altijd vriendschappelijke wedstrijd, is het belangrijk om snel te reageren op aanvallen. Een melding voor aanvallen of berichten is dus een functie die we willen toevoegen aan de App.


  - Een ander belangrijk punt is het vermijden van de crashes. We zijn ons bewust van het feit dat crashes nog steeds optreden.


  - Bovendien, we zijn we bezig met het optimaliseren van de App. Denk hierbij aan trage verbindingen en optimalisaties. Daarom zijn we op zoek naar manieren om deze zaak te verbeteren.


  - Last but not least, we zijn op zoek naar bug fixes. We zijn altijd bezig met de vaststelling van kwesties die te zien zijn in onze App. Indien je een bug gevonden hebt, aarzel dan niet om deze kenbaar te maken!


  Zoals je kunt zien hebben we al een heleboel dingen te doen. Voorheen werd de app uitbesteed aan een bedrijf, maar deze ontwikkeling hebben we terug inhouse (intern) gebracht. Hierdoor kunnen we sneller handelen en verbeteringen sneller toevoegen en doorvoeren. Graag horen we jouw feedback over de app van Travian: Kingdoms en we kijken graag uit naar jouw inbreng en punten!


  Voel je vrij om ze hier te posten. Wij nemen alle ideeën in overweging, maar zelfs als we willen het idee niet uitvoeren, kan het nog ver in de toekomst doorgevoerd worden.


  Bij voorbaat dank voor je input!


  Jouw Travian: Kingdoms Team

 • Hoi :)


  Ik ben travian kingdom begonnen op de pc en heb onlangs ook de app geïnstaleerd op phone.


  Op het eerste zicht lijkt de app vrij duidelijk, echter tot ik een aanval op een roversdorp wilde uitvoeren. Dan leek het mij niet duidelijk wat er net gedaan werd.
  Is de tekst bovenaan "Ga door" de handeling die dan wordt uitgevoerd ? Of moet je daar wel degelijk eerst op 'klikken' ?


  Op de pc heb je duidelijke iconen van 'versterking', 'aanval' en 'overval'. Die iconen heb je niet op de app, maar enkel één mededeling. Moet je dat bevestigen en daar op klikken ? Of is dit de volgende handeling die je kan kiezen :?: