Merhaba, TR1 serverı ile geçiş yaptığımız yeni modda herkesin bildiği/farkettiği üzere birlik/krallık madalyaları oyuna eklenmemişti. Server açılalı uzunca süre geçmesine rağmen ve biz bu madalyaları talep etmemize rağmen halendaha eklenmiş değildi. Ben ve bir çok arkadaşım TR2 de başlayarak yeni bir sayfa açtık. Burada da güçlü bir krallık kurmayı hedefliyoruz. Fakat bizi motive edecek madalyaların bu kez olmasını önemle rica ediyoruz. Herkese kolay gelsin.

TR2 Birlik madalyaları
-
-
Kesinlikle katılıyorum. Oyunda insanları sürekli motive eden bu tip ödüllere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum:)
-
bCaNx a katılıyorum bu konuda yeni serverda yapılacak dendi ve hala yapılmamış yapılmasını isteriz çünkü motive kaynağı böyle ödüller
-
Böyle ödüller olmassa ne yapak şimdi süs olsun diye sıralama girmiyorz ya
-
Sıralama kasması problem değil de, ödül olarak bişeyler konuluyor ve verilmiyorsa kötü.
-
Merhaba,
Geri bildirimler için teşekkürler. İstek ve önerilerinizi oyun geliştiriciler ile paylaşıyoruz.
Odin
-
bcanx kardeşime ben de katılıyorum. Bu madalyalar krallık oyuncularının moralini yükseltirken aynı zamanda krallık dışındaki oyuncuların da krallığın geçmişten itibaren neler yaptığını görerek fikir edinmesine ve krallığa katılma kararı almasında büyük rol oynayacaktır.
-
bcanx haklı. madem ödül konulmuş. o zaman verilmeli
-
19 Ocakta 16.00 güncelleme yapılacakmış. Sonra belki düzenleme yapılır. Ödül her ortamda motive edici bir şeydir. Bekleyelim ve görelim...
-
Desteğiniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Benim unuttuğum ne varsa zaten hepsini yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. Umarım talebimiz dikkate alınır. Herkese iyi oyunlar
-
Konu hakkında en kısa zamanda güncelleme bekliyoruz. Krallık madalyalaranın olmaması şu aşamada çok büyük bir eksiklik
-
Her gün konuma bakıp cevap kolluyorum. Bilginize arz ederim
-
Aynen o kadar madalya aldık görsekte gaza gelsek
-
bCaNx a katılıyorum.
-
Burdaki yetkililerden haber yok, daha üst makamlara iletsek mi acaba?
-
Adam haklı madalya görmek istiyoruz.
-
-
BİRLİK MADALYALARI ŞARTT BAŞKAN KULAK VER
-
Umarım yakın zamanda verilir.
-
haklı