Travian Kingdoms frissítés - v0.73


 • Változási napló 0.73


  Kedves játékosok!


  A legújabb Kingdoms-változat teljes mértékben a fejlesztésről szól. Optimalizáltuk a kalandkönyv, valamint minden játékbeli ablak elrendezését. De talán a legjobban várt módosítás a kormányzó elbocsájtásának és a királyság elhagyásának egyszerűsített folyamata. Mostantól a királyodnak nem kell megtámadnia, ha el szeretnéd hagyni a királyságot. És ha a királyod véletlenül tette ezt, mert meghódítottad az egyik farmját, akkor sem leszel kirúgva emiatt.


  Fejlesztések:

  • Kormányzó elbocsájtása: Egyszerűbbé tettük a királyok számára a kormányzó elbocsájtását. Mostantól rákattinthatsz a királyságok ablakban a kormányzó melletti elbocsájtás szimbólumra, hogy azonnal elbocsájtsd őt (lásd a képernyőképet). Ha megtámadod valamelyik kormányzódat, többé nem hagyja el automatikusan a királyságot. Ez hatalmas segítség lesz, különösen ha a világcsoda eléri az 50. szintet.
  • Királyság elhagyása: Ha kormányzó vagy, és szeretnéd elhagyni a királyságot, akkor többé nem kell kérned a király engedélyét. Mostantól menj közvetlenül a követségedre, és kattints az elhagyás szimbólumra.
  • Győzelmi pont lopása: Lecsökkentettük a győzelmi pont lopásának hatását annyi százalékkal, amennyi a legnagyobb világcsoda szintje. Például: Ha a legnagyobb világcsoda 35. szintű, akkor a győzelmi pont lopásakor az ellopott győzelmi pontok száma 35%-kal csökken.
  • Ezüst nyilvántartása: A kártyajátékban nyert ezüstöt ezentúl különálló tételként láthatod, nem csak egyszerűen hozzáadva a régi egyenlegedhez. Ez segít az ezüstkészleteid nyilvántartásában.
  • Játékbeli ablakok: Még dinamikusabbá tettük a játékbeli ablakokat, így azok figyelembe veszik a számítógéped képernyőjének korlátait.
  • Kalandok: Továbbfejlesztettük a kalandkönyv bejegyzéseinek elrendezését, így könnyebben elolvashatod a feladatokat.


  Hibajavítások:

  • Áthelyezés: Amikor a hősöd befogott néhány állatot, és azok még nem érkeztek meg a faludba a költözésig, akkor az állatok nem találták meg az új helyet. Mostantól megtalálnak, és tovább erősítik a faludat akkor is, ha a pozíciód megváltozott a térképen.


  Melyik fejlesztés tetszik a legjobban? Észrevetted már, hogy a hősöd elveszít néhány állatot a hazafelé vezető úton? A győzelmi pontok ellopásának hatáscsökkenése azt jelenti, hogy a győzelmipont-termelés sokkal erőteljesebb mostantól. Mit gondolsz erről? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!  A Travian Kingdoms csapata