Nechceme nocny CZ4!!!

• Zdravim lidicky,

bohuzial nas dlho ocakavany CZ4 sa rozhodli vyvojari obohatit "skvelym" nocnym updatom. Pre tych co nevedia o co ide, jedna sa o to ze od 00:00 do 08:00 bude kazdy den mier. To znemana ze ziadne utoky nemozu byt odoslane a nemozu mat ani dopad v tomto case. Co je teda poriadny zasah do hry a hlavne pre offkarov, kedze 95% akcii sa odosielalo vzdy vo vecernych hodinach lebo ludia musia cez den pracovat. Prepacte, ale travian nie je hra o stavani domcekov a tento update len ktomu smeruje. Na tento server cakalo vela ludi z roznych aliancii aby sme si to rozdali, ale ked tento update naozaj prejde, pochybujem ze niekto z nas tam bude hrat. A to hovorim o komunite skalnych hracov, ktori Vam vyvojarom/adminom prinasaju najvacsie zisky.

Preto vyzyvam vsetkych hracov aby sa pridali do "protestu" proti nocnemu CZ4. MY sme ti, ktori drzia tuto hru na zive. MY sme ti, ktori davaju priestor vyvojarom ju zdokonalovat a preto MY sme aj ti, ktori musia vyvojarom ukazat, ze toto proste nie!!!

Zaroven aj vyzyvam Blacka (admina CZ sekcie), ked tento post dostane dostatocnu podporu, aby ukazal ze nie je adminom len tak a ze mu zalezi na jeho hracoch a to takym sposobom, ze vyskrtne nastavajuci CZ4 zo skupiny nocnych updatov!

• Souhlasím s Polenem :) tohle je jedno velké kouzle téhle hry že se utočí večer a pokud uděláte že nebudeme moct na někoho utočit večer tak už nečekejte finanční podporu z mojí strany k vám :) byl by to hodně velký zásah do hry a Travian by ztratil své kouzlo ..

• +1

Navic k tomu, co uz bylo v ruznych vlaknech receno:

• Ne kazdy hrac spi mezi 00:00 - 08:00

• Nekteri chodi do prace na nocni a chteji klikat (=utocit), kdyz se na sichte nudi
      • Nekteri maji posunuty rezim a chodi spat napr. v 05:00 / vstavaji v 13:00
    • Jsou hraci (Cesi/Slovaci), kteri ziji v zahranici (napriklad v USA) a hraji na cz serverech. Ti si pres den uz moc nezahraji...

Ja to vidim jako dalsi hrebicek do Kingdoms rakve...

• Tak ted mi az zaskocilo co se to tu vymysli.Jako pani vyvojari pardon ale Travian prilakal hrace takovy jaky je...hra za kterou clovek i rad utratil nejakou tu kacku protoze tu byla zabava a sehrali se tu tymy ktere spolu jdou nejedno herni kolo.Ted tu tem tymum a hracum chcete nabidnout neco jako hru pro materskou skolku ? No jen tahle predstava ubira u me na zajmu zacit dalsi herni kolo. To uz i wowko je pro me akcnejsi v noci a domecky si muzu stave v big farne nez abych se nudila v travianu bez svy fajn party lidi :P

• Takovou kravinu snad nemůžou myslet vážně.... pokud nebudou noční útoky, tak s hrou končím. Hra tím ztratí smysl a už ode mne neuvidí ani korunu. Kdyby vymysleli něco pořádného co hru povýší na vyšší level, ale tohle ji úplně zničí.

• pokud nebudou noční útoky, tak pro mě ztrácí smysl kupování zlatek.
    Chápu, že vývojáři reagovali na požadavky hráčů, ale sebrali nám zavedením toho tu update možnost volby..
    Ocenil bych, aby této novince byly vyhrazené světy, ale nikoliv na úkor očekávaných standardních světů.
    Já osobně se na tenhle paskvil nehodlám zaregistrovat a myslím že tím mluvím i za cca 50 stálých hráčů království Bar.

• A já si naopak myslím, že se vývojáři drželi zbytečně zpátky. Celých 16 hodin nechat ty zlé ofaře bourat ostatním domečky je prostě moc dlouhá doba. Zavedla bych něco jako Happy attack - útočit by se mohlo jednu hodinu denně a nikdo by nevěděl kdy , tudíž by všichni seděli přilepení u PC 24 hodin denně :D

• Já myslím super. Přes den to nemám čas hrát, v noci jsem nemohla jít spát, abych ubránila. Teď do toho nemusím vrazit ani korunu. Přes den se toho moc nestane, a v noci můžu v klidu spát. Postavíme pár vilek. Fandím travianu a cestě do pekel :). Děkuji a jdu do stavění baráčků. A přidejte kytičky a políčka na pěstování :) Těším se na Farm Ville

• Zdravím,
    vše už zde bylo řečeno. Neměl by update hru vylepšovat? Pokud uděláte tuhle "novinku" tak tleskám tomu, kdo jí vymyslel (snad chápeš ironii, ale po tomto plánovaném updatu tipuji, že je pro tebe Země placatá). Noční útoky, vždy patřily k této hře. Nechcete rovnou zakázat i stavění armád nad 10 K jednotek? Nebo ještě lépe, když už to bude pacifistický server tak by jsme mohli vypnout hladovění třeba ne?
    Upřímně by mě zajímalo na jaký popud plánujete tuto novinku. Případně tam hoďte ještě nějaké možnosti grafických úprav vesnice (barva střech, teplota vody v příkopu, orientace oken, ....), protože nevím co pak na tom serveru budeme dělat.
    HAU