Noční mír je super, normální lidé totiž v noci spí. navíc to vyrovnává herní šance právě mezi lidmi, kteří mají hru jako zábavu a mezi .......... víte co myslím

Nechceme nocny CZ4!!!
- Polenoo
- Closed
-
-
a my neslušní farmíme
Neříkám neslušní, ale vyrovnává to šance mezi jak já říkám normálními lidmi co mají hru jako zábavu a mezi tím zbytkem
-
Ja uz som si pre istotu nainstaloval SimCity. Maju tam krajsie domceky a bude to o tom istom. NIE NOCNEMU MIERU.
-
Někomu noční světy vyhovují, ostatním ne - proto se vždy snažíme, aby byli pro každou doménu aktivní obě varianty
Jak to vyhovuje tobě?
-
Mám rodinu, kopec starostí, povinností v robota - fitko - domácnosť klikám len deff a som spoko, že tu je pre mňa takýto server.
-
Mám rodinu, kopec starostí, povinností v robota - fitko - domácnosť klikám len deff a som spoko, že tu je pre mňa takýto server.
Rádi slyšíme, že ti tato herní úprava vyhovuje
Každému chutná a má rád něco jiného a to je naprosto v pořádku - jak by svět byl nudný, kdyby byli všichni stejní
-
Mají byt obě varianty. At si kazdý vybere. Normální hráči co hraji pro zábavu a chteji u toho normálně spát a pracovat at si zvoli N server a ostatní at mají normální server...Ja jsem za noční mír rád protože kdybych se mel kazde rano třást kdo mi zase vykatoval vesničku nikdy bych tu hru nezacal ani hrát..
-
-
Bolo by celkom fajn uzavriet toto vlakno kedze je uz skoro 2.5 roka stare a tym padom aj absolutne nerelevantne. Hlavne ked aj z nazvu je zjavne ze islo o konkretny server CZ4, ktory sa mal vtedy spustat.
Tkey Prosim uzavri to aby nedochadzalo k nedorozumeniam
Dakujem.