avatar bence sadece şekik o yüzden bazen kadın bazen erkek yapıyorum .
tr1x3 Murty

Haftalık Soru
-
-
Erkeğim erkek avatar kullanıyorum. Nedeni; Gücü daha iyi temsil ettiği için
-
Kadın Avatar kullanmayı tercih ediyorum ki bence bu gayet güzel bir seçenek oyun için . Nedenine gelince tamam kabul bu bir savaş oyunu fakat her yerde sakallı , ak saçlı adamlar görmek hoşuma gitmiyor , kendimce oyuna biraz daha estetik katmış oluyorum , teşekkürler
TR1X3 /// dhdfh
-
hayır erkek oyuncu olarak oynuyorum tr1x3 TALUS
-
hayır oynamıyorum. oynayanlarında amacının bayan avatar yapıp kendilerini daha cok saldırılardan korunmak olduğunu düşünüyorum kısacası biraz korkakca
tr1x3 kayı boyu
-
Kadın avatar kullanıyorum sekil sac ws olarak erkek avatara 10 basar erkek avatarlar cok kaba bir göze hitabı yok erkeklerin onun icin bayan avatar en iyisi
-
kadın oyuncu daha önce hiç açmadım ama kadın seçildiğinde karşıdaki erkek biraz daha nazik oluyor normal olarak(eğer gerçekten kadınsa)
TR1X3 - Ultimarawen
-
Bazen kadın oyuncu olarak oynamadım çünkü cinsiyet secmeyi yaklasık bir saat aradıktan sonra buldum şimdi köyümü geliştirmekle ugrasıyorum lütfen bu tür şeylerle kafamızı meşgul etmeyin tabi bu işin şakası ama bence kadın olarak oynamak degilde kadınlar gercekten bu oyunu iyi oynar ve selam :DD
-
hiç hoş deil dolandırıcıliğa girer
-
Şuanda erkek avatarla oynuyorum ancak daha önceden kadın avatarla oynadığımda olmuştu tercih meselesi bir erkek oyuncu kadın avatar kullanabilir bir kadın oyuncuda erkek avatar kullanabilir kendi seçimi ve zevkidir teşekkürler
ishak06 tr1x3
-
Şuanda erkek avatarla oynuyorum ancak daha önceden kadın avatarla oynadığımda olmuştu tercih meselesi bir erkek oyuncu kadın avatar kullanabilir bir kadın oyuncuda erkek avatar kullanabilir kendi seçimi ve zevkidir teşekkürler
ishak06 tr1x3
-
işimiz yokda niye karşı cins oynayacaz neyse o
-
erkek tr5 zenci şirin
-
tr5 sertbaba , oyunda hücum ağırlıkı oynayacaksam kadın avatar ,defans ağırlıklı oynayacaksam erkek avatar seçiyorum...
-
Neden farklı cinsin avatarını seçer biri hiç bilmiyorum. Şahsen ben kendime benzeyen bir avatar oluşturmaya çalıştım.
kızların erkek avatarı ile oynayacağını pek sanmıyorum ama erkekler kız avatarı seçerek çok oynuyorlar.tubys TR5
-
erkek oyuncu olarak oynuyorum
-
kadın avatar kullanmak gibi hiç düşüncem olmadı çünkü savaş erkeğin işi
LaZzİyA tr3x
-
Erkek avatar kullanıyorum. Kadın avatar da kullandığım oluyor. Hayalimdeki kadını oluşturma fırsatını değerlendiriyorum:)
aklash COM1X3
-
neysem oyum. bir dede olarak bayan avatar kullanmam torunuma ne derim sonra
-
erkek avatar kullanıyorum nihayetinde savaş oyunu rahat saldırı atabiliyorum abi .usta gibi ifadelerle konuşmalar eğlenceli oluyor