Systém blokování posílaní surovin VS beton ve vesnici s pokladnou

• Kdo vymyslel to, že můžu poslat hráči pouze X surovin, aby nedošlo k porušení pravidel a zároveň navrhnul herní systém tak, aby hráči měli poklady a bránili je. Pokud bráníme poklady, jsme omezeni posíláním surovin do bráněné vesnice. Co to je za logiku?

• Ano je, ale i tak, co když prostě hráč A pošle jednotky a neposílá obilí aby je živil (protože je lempl - a takových je) a hráč B a C musí posílat více aby uživili jednotky hráče A?

• Je toto omezení na nic, například já posílám jednotky na podpory, ale na to abych je živil už nemám žádné obilko, takže místo mě, je živý jiní hráči, kteří mají obilka dost a nemá na podpoře žádné jednotky, bohužel systém je pak blokuje. Mělo by být neomezené posílání obilí do vesniaktivní pokladnicí. ;)

• To ale pak neni spolehlivy hrac, tak mu posli jednotky pryc. Nebo je potrebujes? Pak to ale neni problem hry ale strategie a spolehlivosti spoluhracu.
    Posilejte pouze obili, toho jde posilat vice.

Jasně že jeho jednotky potřebuji, proto mi je poslal, aliance je plná takových hráčů, každý prostě nešlape na 100%. co když nékdo jednotky staví a druhý je žíví (na podpoře).

Já si myslím, že tento systém je špatný. Ono obecně se těžko dá rozeznat podvod.

Často vídám v aliančním chatu:
    A: Pošlete mi prosím obilí pro vojáky co hlídají poklady
    B,C,D: Sorry máme blok, nemůžem poslat
    A: Aha, tak to jsem v p*
    A: Posílám to domů
    (zatím co hráč X, Y co poslal vojáky neposlal obilí, protože je aktivní jednou za 2 dny a nečte pravidelně chat a neposíla živení)

Prostě k hov** :-)

Hra má nějakou strategii a zároveň ji systém nedovoluje využívat na plno.

To je můj názor.