Arkadaşlar ,
Saldırı hareketlerinde, destek hareketlerinde ve diğer askeri hareketlerde saldırı varış saatini askerlerin mevcut hızları, turnuva alanı ve kahraman eşyaları belirliyor. Fakat biz kendi irademizle de bu sürede değişiklik yapabilmeliyiz. Bu değişiklik süreyi azaltmak değil de arttırmak yönünde olacak tabiki. Benim bunu şöyle bir önerim olacak;
- Askerleri seçip devama bastıktan sonra gelen ekranda bir adet hız yüzdesi butonu olacak. Default değeri %100 olacak, yani sistemin hesapladığı standart varış süresi. Tıklayıp hızı %90, %80, %70....%10 değerlerine düşürebileceğiz. Bunun sonucunda varış süremiz uzayabilecek.
- Hız yüzdesi butonunun yanında varış saati butonu olacak isteyen de burada hız yüzdesi seçmek yerine direk varış saati yazacak. Bu varış saati hızın %100'den %10'a çekildiği varış saatinden daha uzun bir süre olamayacak.
Örnekler vermek gerekirse;
A şehrinden B şehrine saldırıyoyum;
- ÖRNEK 1 : Seyahat süresi 2 saat 15 dakika tutuyor. Ben HIZ YÜZDESİ BUTONUNDAN hızı %40 seviyesine çektiğimde seyahat süresi 5 saat 37 dakikaya çıkacak.
- ÖRNEK 2 : Saldırı başlama saati 14:00, seyahat süresi 1 saat 15 dakika, varış saati 15:15 olmak üzere; ben VARIŞ SAATİ BUTONUNDAN varış saatini 16:15 olarak seçiyorum yani seyahat sürem 2 saat 15 dakikaya çıktı. (Sistem maksimum hız yavaşlatma seviy kontrolünü yapıyor buda hız yüzde 10'a çekilmiş olsaydı yeni seyahat süresi 12 saat 30 dakika olacaktı 2 saat 15 dakika 12 saat 30 dakikadan küçük olduğundan seyahat süresi uygundur.
Hem yüzdelik hem varış saatli 2 adet seçenek şekli olması mantıksız görünebilir. Bu bir keyif meselesi, sadece varış saati seçerek yapılacak hız yavaşlatma şeklide bütün işi görür.
Desteklerinizi ve adminlerimizin atraksiyonlarını bekliyorum.