Kvalita Cz SERVERU

• Jak víš? :D Třeba jsou to nový hráči, kteří přišli z Legends. Ale ano, problém multiaccountu je všude a v dnešní době je hůř a hůř detekován, takže to Travian týmu ani nezávidím.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Jak víš? :D Třeba jsou to nový hráči, kteří přišli z Legends. Ale ano, problém multiaccountu je všude a v dnešní době je hůř a hůř detekován, takže to Travian týmu ani nezávidím

každý cz server, každý týden to stejný :) To je hrozná náhoda že přijde každý nový server několik desítek hráčů z legends a ví přesně jak se hraje kingdoms :) To by těch cz hráčů travianu už mělo být tak 10tisíc ne 500 co jich pravidelně hraje :D

A čí je to problém?
    Já si vytvořím vlastní hru, ta hra mi vydělává má celkem úspěch. Tak snad udělám všechno nejdřív pro zabezpečení? Jak je možný že byla nová grafika dřív než chat v mobilu? jak je možný že se změnil systém hry už tak 6x ale zabezpečení furt nic? Zodpovědní lidi řeší nedpostatný věci, místo toho aby se řešili ty podstatný.
    Zajímavé že dřív hrálo travian několikanásobně víc lidí, ale tenhle problém se dařilo eliminovat, sám jsem to párkrát zkusil a měl jsem ani ne po týdnu ban od MH. KDe je vlastně MH? PROč není ve hře jako vždy býval?
    A když náhodou dostane někdo ban dostane směšný trest vyprázdnit sklady a ještě mu oba účty nechají :D

To je jak kdyby banka uložila peníze do nezabezpečné místnosti

To není prostě o tom že by to nešlo ale že se nechce. Já chápu že třeba Blacka si pamatuju už asi 10 let, tak se pak má na to vykašlat a nedělat to. Dát na tu pozici někoho kdo se bude rvát za tuhle hru, za férovost.

• My třeba nechali zabanovat celé království "DoTa", kde si hráč založil asi 8 účtů se jmény hrdinů zmíněné hry. K tomu jsme doložili ještě nějaké důkazy a bylo to. Jenomže to je vyjímka hloupého multiaccountu. Ti chytří už to zajišťují složitěji přes VPN služby (a že jich už v dnešní době je hodně), přes různé prohlížeče (které dost dobře anonymně skrývají údaje o počítači) a vzdálené/virtutální plochy, to už se pak hrozně špatně multihuntí a samozřejmě "půjčená" kreditní karta kamaráda, kde jedna platba udělá z multiúčtu "cizí" účet. Nevím přesně, co všechno si nechává Travian načítat z uživatelova počítače přes prohlížeč, ale asi toho nebude hodně, když tohle lidi rádi porušují.

Surovinová omezení mezi sittery a účty jsou k ničemu, když to jde hloupě obejít. Nenapadá mě nijak, jak tomu efektivně a bezbolestně zabránit.

Jediné řešení je udělat z Travianu kompletní placenou službu, kde si lidi prostě budou měsíčně platit za všechny bonusy. To by mělo multiaccounty dost omezit, protože je složitější platit multiúčty měsíční platbou.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

• Pratele me pripada, ze si zde trochu zaprve pletete dve hry, a za druhe si pletete domeny.
    Abych uvedl na pravou miru, tak jsou hry Travian Legends a Travian Kingdoms.
    Pak jsou servery CZ a servery COM.

Pokud vite o nejakych multiuctech, proc je nenahlasite MH? Zde na foru to nikdo nevyresi, protoze zde na foru se na to nikdo nemuze podivat.

• @Black

Nic si nepleteme, kolega akorát porovnal multihunter systém v Legends a já napsal něco o problematice toho, že není úplně snadné tyhle multiúčty dohledat. Když někoho nareportíme, tak se tým multihunterů bude zaměřovat na to, co jsem napsal a když jim z toho nic nebude fungovat, tak ho stejně nechají jít.

Čistě jenom obyčejná diskuze.

Time is a Flat Circle

• Kolikrát ještě musíme nahlásit hráče Peacemaker že hraje asi na 6ti účtech než dostane Ban? Až bude poslední platící hráč? Už tak ty cz servery jsou hrůza a hraje to pár lidí. Na com serverech to jde tak proč tady ne? Vždyť je to do nebe volající

Tak toto je pekný výkrik do tmy. Máš nejaké dôkazy alebo je to len z frustrácie z toho ako sa vyvíja server? :) Skús sa opýtať ako je to s mulťákmi u vás, že kolko učtov kliká jeden hráč :)

• Peaci Peaci :D to sem nevěděl, že piješ 6 multivitamínů naráz :D to smekám ;) ale doporuč panu Markovi nějaké to ovoce, je vidět, že mu to moc neprospívá a už tu blouzní ;D

• Multi účty rozhodně nejsou fajn....bohužel "špehové" jsou všude. jak na COM, tak na CZ serverech a není to proti pravidlům hry - je to o důvěře (jako v normálním životě). Pokud máte důkazy, že hráč jedná proti pravidlům hry, pak mi to nahlašte a my to prověříme. Mám již seznam lidí, kteří multi jedou a sleduju je, jakmile nasbírám více materiálu, bude učiněn krok k nápravě a potrestání. Nevím co to s tou českou náturou je, že musí určitá část z nás neustále podvádět, asi za to můžou zbytky komoušské výchovy - kdo nekrade (a nepodvádí), okrádá svoji rodinu....a pak se člověk podívá na naše přední politické představitele a vlastně se ani nediví....