Zas se chyba opakuje ... skoro 1-2 dny to běželo v klidu a dneska to zas začíná
Hele už fakt ztrácím nervy jako .. nemluvte že za týden jste to nemohli vyřešit omg ...
Zas se chyba opakuje ... skoro 1-2 dny to běželo v klidu a dneska to zas začíná
Hele už fakt ztrácím nervy jako .. nemluvte že za týden jste to nemohli vyřešit omg ...
Dále jsou problémy s přihlašovaním kdy se to neskutečně dlouho načita .. takže problém je chodit na účty kde máte zástupy abychom si mohli poslat def ...
Zas píšu ale prostě tohle nepřijatelné ... teď to nefunguje pro změnu vůbec chat a tohle si nemůžeme dovolit ... ještě když to trvá tak dlouho a nebyl na serveru dán aspoň mír že takhle se nemůžou lidi nějak podporovat a travian je o spoluprací a ne to singlu hrání a pro admina ... zkus na ně víc tlačit že to kazí celou hru
Zas píšu ale prostě tohle nepřijatelné ... teď to nefunguje pro změnu vůbec chat a tohle si nemůžeme dovolit ... ještě když to trvá tak dlouho a nebyl na serveru dán aspoň mír že takhle se nemůžou lidi nějak podporovat a travian je o spoluprací a ne to singlu hrání
a pro admina ... zkus na ně víc tlačit že to kazí celou hru
To ti gratuluji, že se ti jde aspoň přihlásit většině nejde ani to, tak není třeba ani mír
Ale umírání by měli fakt vypnout. A někde jsem četl něco kompenzaci, tu už by taky mohli začít dávat. Koukám že hodně lidí to fakt už kvůli tomu začíná balit.
Milý Blacku,
asi se budeš opět domnívat, že jsem na tebe vysazený ale na můj poslední ticket odeslaný dnes v 10:32 dosud žádná odpověď. Proto opět prohlašuji, že ze strany herního supportu je naprosto nulový zájem o hráče, stačilo napsat máme problém a nevíme co s ním. Ale naprostá ignorance řešení problémů hráčů rozhodně nevyřešilo vypnutí hladovění na pár hodin. Otázka zní: má travian team zájem hráče udržet nebo je má zcela na háku? Jde opravdu o hru nebo jen o penízky za zlatky, které jsou zcela k ničemu u téměř nefukční hry? Má německý majitel zájem o nás čecháčky nebo se řeší jen mezinárodní servery?
Předem děkuji za informace.
U mě problémy s přihlášením, dlouho načítá, do mobilní apky se nedá skoro dostat, celé loby je nějaké na ho...
Problem stale neni vyresen, takze se vypadky muzou vyskytovat, s tim prosim pocitejte. Na oprave se usilovne pracuje, je to problem na hardware ktery musi vyresit technici.
buffalobill, problemy maje vsechny domeny globalne, neni to cilene na ceskou republiku a uz vubec ne na tebe osobne.
Tak já celkem chápu, že jste problém uměle nevytvořili kvůli mě. Nejsem středobod vesmíru, ale byl bych opravdu rád, aby už se ten problém vyřešil. A nejen proto, že to vadí mě.
Blacku hra se nám tím podstatně komplikuje, ale to asi nemá smysl více rozvádět. Spíše jsem se chtěl zeptat na to, o čem taky byla řeč a tím je i jakási kompenzace. Že se hůře zajišťují zásoby obilí, je taky jasné... umírání vypnuté není... tak jediné co mě napadá, je pustit mezi hráče nějaké zlatky, aby se jim lépe ty komplikace, resp. jejich důsledky, řešily..
Kompenzace nebude žádná, s tím nepočítej,
Jako kompenzaci můžeš brát další výpadky příští týden.
Chtěl bych poděkovat hernímu supportu za bleskovou podporu a naprosto skvělé informování hráčů o problémech a jejich řešení. Pracovat takto já ve své firmě už pravděpodobně bydlím pod mostem. Ale když herní support pracuje dobrovolně, ve svém volném čase a zdarma tak se to dá chápat.
Chapu vase rozhorceni, neni to jednoducha hra pri techto komplikacich. Bohuzel vic informaci v tuto chvili nemam. Pokud davame kompenzaci, tak az po vyreseni problemu. Tlacim na vedeni aby probehla nejaka opatreni, ale neni to tak snadne.
Sorry blacku, váš support je fakt k breku, a klidně mi dej zase varování za sprosťárny.
Nechápu co tam řešíte týden za kraviny. Pokud Vám někdo dodává špatný hw, tak to je snad smluvně ošetřený, ne? A neříkej že ne.
Tohle se stát u nás ve firmě, tak nám platí miliardové pokuty. (nejsem majitel firmy, takže se nemusíte bát že bych byl miliardář).
Stále to vypadá že někdo v travianu dělá něco špatně.
Nechce se nikoho zastávat ale pokud to lidi kteří vlastní Travian to dělají jen jako koníček tak je i chápu že jím to vše trvá. Takže vaše argumentace s tím že pokud by tak jednali ve firmách tak jste pod mostem je špatná. Firma musí dělat vše proto aby měla příjem a hlavně zisk ... ale pokud někdo něco děla jako koníček tak mu nejde ani tak o nějaký obrovsky zisk že hlavní příjem peněz má jinde. A pokud Travian je pro majitele hlavní příjem peněz tak prostě bude mít méně zákazníků a pocítí to on sám ... Já třeba další zlatky nehodlám kupovat dokud nepřijde nějaká kompenzace za tu chybu a tak je jejích věc co udělají Pokud chtějí peníze tak se musí podle toho chovat a pokud ne tak mají smůlu.
Nechce se nikoho zastávat ale pokud to lidi kteří vlastní Travian to dělají jen jako koníček tak je i chápu že jím to vše trvá. Takže vaše argumentace s tím že pokud by tak jednali ve firmách tak jste pod mostem je špatná. Firma musí dělat vše proto aby měla příjem a hlavně zisk ... ale pokud někdo něco děla jako koníček tak mu nejde ani tak o nějaký obrovsky zisk že hlavní příjem peněz má jinde. A pokud Travian je pro majitele hlavní příjem peněz tak prostě bude mít méně zákazníků a pocítí to on sám ... Já třeba další zlatky nehodlám kupovat dokud nepřijde nějaká kompenzace za tu chybu a tak je jejích věc co udělají
Pokud chtějí peníze tak se musí podle toho chovat a pokud ne tak mají smůlu.
Takže když budeš mít firmu, která bude tvořit sw, bude si pronajímat hw u jiné firmy, a ta firma ti poskytne hw, který je na hovno (viz. travian), tak ti to bude jedno? Tak lidi jsou ruzní, některým nevadí že je druhý okrádá. Asi jsi jeden z nich. Travian díky tomuhle přijde o nějaké peníze, třeba ty, ty si nekoupíš zlaté, já taky ne, a už jsme dva věřím že takových lidí je více.
Pročetl jsem celou konverzaci. Moc mě těší podpora kterou mnozí vyjadřují Travianu a obecně Supportu. Také jsem si všiml zpětné vazby ohledně serverů, rychlosti odpovědí a řešení herních nedostatků. Rozumím jaké emoce vzbuzuje nefunkční chat, fakt že ve shromaždišti nelze nic vidět a další. Mějte prosím na paměti, že ne všechny bugy budou vypsané ve fóru. Odpovědi v řádu hodiny na tickety jsou nerealistické - odpovím každému, ale vždy ocením Vaši trpělivost. Navíc je třeba podotknout, že u takto kritických chyb se věc předává technickému týmu dále k přezkoumání a i když ode mne hned okamžitě nemáte odpověď, ve chvíli kdy je ticket u nás, staráme se, řešíme, posouváme, prošetřujeme.
Můžeme polemizovat o tom, že by řešení mohlo být rychlejší, že by mohla existovat reparace za ztráty způsobené. Ale mějte na paměti, že takové rozhodnutí není na supportu, ani na CM. A Black se za českou Travian scénu postavil a orodoval. Apeluji na Vaši lidskost tak abychom se zdrželi osobních útoků a výhružek, všichni jsme konec konců lidé.
Elementární slušnost hráčů ze hry docela mizí.
To že někdo bude nadávat mně, nebo se ke mně nebude umět slušně chovat - dejme tomu.
Ale už mě hodně začínají štvát vaše výpady vůči Blackovi a ostatním klukům. Uvědomte si, že to není jejich HPP a dělají to za almužničky.
Celospolečensky se lidi začínají chovat jako hovada a nevidí si do huby - jde to vidět i tady.
Krásně to tu napsal i ADVE / díky dinosaure, že inteligence ještě nevymřela/ .
Mohli by jste začít brát Blacka, jako svého partnera při hře a ne jako nepřítele ?
Každý máte zosobněno, že je to admin a prostě tady ta oáza, zmizel tam krokodýl, on za to může a šup tam hejtovací Ticket...
Výpadky serveru byly pro každého komplikací, ale měli jsme to tak všichni, není to nevýhoda pro jednoho...
Snažili se to zafixovat, co nejdřív a udělali pro to maximum - hru vám určitě nepokazili, tu si každý umí posrat sám :)))))