Melyik a kedvenc néped?

 • Melyik a kedvenc néped? 50

  1. Római (21) 42%
  2. Gall (24) 48%
  3. Germán (5) 10%

  Kedves Játékosok,


  Nektek melyik a kedvenc népetek és miért?


  Szavazzatok, majd indokoljátok meg, hogy miért arra a népre tettétek a voksotokat.


  A szavazók között 3x50 aranyat sorsolunk ki!


  A szavazás vége: 2018.02.14. 12:00 óra  Kíváncsian várjuk melyik nép lesz a győztes :)


  A kommentbe kérlek írjátok oda a szerver, és avatár nevet, hogy tudjuk hová kell majd kiosztani a nyereményt!  A Travian Kingdoms csapata

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM

 • Nekem a gall, gyorsak az egységek és a kereskedők így nem gond ha kicsit távolabb vannak a faluim egymástól; szerintem a legjobb védő nép és én személy szerint nagyon szeretem azt a részét a játéknak, amikor a vége fele már szinte az összes falumban megy 0-24 ben a kaszárnya és pár helyen az istálló. Továbbá úgy gondolom a gallok védik meg a csodát igazán és ha van pár jó gall védő akkor nagyon nehéz egy csodából bontani.


  előny: gyors egységek és kereskedők, jó védő egységek
  egyetlen hátrány hogy nem lehet egyszerre épületet és mezőt is építeni

 • Rómait preferálom, mert a legjobb védekező nép az összes közül.. az imp olcsó és sokat lehet belőle gyártani aztán könnyen lehet vele védekezni. Ugyanez igaz a birodalmira, meg a római katára is, a legjobb védők a szerón! Légió egység pedig a legjobb támadó, a testőr meg ostromló egység.. mivel lassan mozognak ezért kevésbé fáradnak ki, pl ha csodát kell vele rombolni, frissen üdén érkeznek oda, és bármelyik sereget lezúzzák.

 • Régen játszottam a Gallokkal, most a rómait próbáltam ki. Inkább védő játékos vagyok, tetszik, hogy a rómaiaknál egy épületet és egy nyersanyagmezőt is tudunk egyszerre fejleszteni, de a gallok sokkal kiegyensúlyozottabbak, több védőt tudok egységnyi nyersanyaggal képezni és imádom a gyors reagálású villámokat és a szupergyors kereskedőket. Ha újra játszani fogok inkább a gall népet fogom választani.


  Godzi#HU1

 • Tiszteletem!


  Én személy szerint az összes népet kedvelem, de a legtöbbet gallal játszottam így azt mondanám a kedvencemnek. A teze57-tel teljesen egyetértek, hogy a legjobb védők, de támadónak is nagyon jó. Egyedül a passzív képességeit tartom gyengének(nagyobb rejtekhely, csapdaépítő). Egyedül az egységek gyorsaságát lehet kihasználni a szerver elejétől a végéig. Kereskedők gyorsasága nálam csak akkor számít, ha 2. falunkat a kezdő falutól távol rakjuk le. Mivel jellemzően a többi falu a 2. faluhoz közel vannak elhelyezve így lényegében az a passzív képesség is semmivé lesz. (Jó, nyilván ha mások támogatásáról és világcsoda tápolásánál ez nem rossz dolog.) A gallokkal szemben a római (külső+belső építkezés, erősebb hős, lóitató) és a germán(rablásbónusz, sörfőzde) passzívokat végig ki lehet használni.


  Üdvözlettel:
  Bunyi #HU1


  Ui.: Ez előbb véletlenül egy új témát hoztam létre, ezért szeretnék bocsánatot kérni!

 • Germán. Igaz amint látom nem sokan vagyunk akik germánra szavaztak. Lándzsás jól véd lovak ellen. Paladin jól véd gyalog ellen, és a már betámadott falut aránylag gyorsan lehet fosztogatni. Na nem annyira mint a gall villámokkal. Buzogányos gyorsan fejleszthető, és olcsó. Csatabárdost nem szeretem, habár ha szerver ideje alatt nem támadnak be és el tudod őket rejteni, akkor egy igazán ütős sereget lehet kihozni belőlük a végére. Teuton, igaz sokat zabál, de ütős sereget lehet kihozni belőle. Kémek (nekem 4-5 ezer szokott lenni) csak 1 búzát esznek. És a leírtak igazán akkor jók ha áldoz rá lóvét az ember és vesz ARANYAT. Vagy nyer, mint jelen esetben is ÉN remélem. Házmester voltam a Kingdoms hu1-ről

 • római, dino hu1
  és hogy miért? hááát, nagyon szeretem az egyszerre két építést, és a testőr verhetetlen ha beérsz vele a védésre, és ha sok falud van akkor tudsz elég védőt is gyártani, szerintem ha pop-védő akarsz lenni ez az idális nép, de támadónak is jó, pl. csoda ütésre a caesarok miatt eszményi

 • Gall.
  (Bár a rómait még nem próbáltam)
  Gyors és lusta játékosoknak jobban fekszik mint a Germán.. A travi alapból a védőknek kedvez hisz a védelmet össze lehet vonni.. Egy jó Gall védőt pedig mindenki szeret..kivéve az ellen ;)


  Romos HU1

 • Mindegyik népnek meg van a maga előnye és hátránya. Úgy gondolom, hogy a játék kezdete előtt el kell dönteni magában az embernek, hogy ő milyen stilusú játékot akar játszani.
  például:
  -ha védő akarok lenni, egyértelműen a gallok a legjobbak.
  -ha teutont választom, akkor rengeteg kémet gyártok, amivel a csapatomat tudom támagatni, mert mindenhová belátok. És még támadónak sem rosszak.
  -ha a rómait választom, akkor nagyon erős támadó egységek, és az építés, ami mellette szól.
  Ezeket figyelembe véve, én a rómaira szavazok.


  Spo.Oky Bl3nd hu1

 • Hali
  Mivel támadó vagyok,így római.
  Nem kérték,de leírom támadó-védő rangsort is.
  Támadó:
  1.Római
  Impi visz mindent,ha csak lovakkal mész farmolni,akkor sokáig ki lehet játszani az 1k kimenőt.(300k/óra farmolási átlag is megvan vele)
  Kevésbé goldozók is egész jó sereget tudnak építeni(300 gold kb/hó) és 600 gold/hó-val top 1 sereget építeni is laza,persze aktivitás kérdése.
  Etetés miatt,szintén a best.
  2.Germán
  A max 1k kimenő miatt kiírtották sajnos a germán acc értelmét...
  3.Gall
  Sose volt/lesz jó támadó.


  Védő:
  1.Germán-gall
  Ha nélkülözhetetlen védő akarsz lenni,akkor lándzsás sereg.(lovas ellen kellenek nagyon védők kingdomson)
  Ha sz@r a sereg,akkor nem számít,de szép seregnél lehet számolni,hogy mennyit számít az a +10 védőpont lovas ellen a phallanxhoz képest.
  Szerintem nem kell mondani,hogy miért a gall.
  2.Római
  Tesi sajna az előbbiek miatt nemigen kell.Legó meg ugye se nem jó támadó,se nem jó védő.


  Csigalom,com5

 • Többiekét nem olvastam,csak ezt,bele is kell szólnom. :)
  Kémgyáros semmikép se germó legyen,római védő a legjobb.
  -Védés koordinálásnál jól jönnek a lovak,sok sereg az éles indítás előtt otthon hagyja a sereget.
  -Római lovas védő nincs,így nem kell külön faluban istállót/gyakteret húzni és ugye ki akarná őket lecsapni ha sok védő van.
  -1-et eszik csak

 • Többiekét nem olvastam,csak ezt,bele is kell szólnom. :) Kémgyáros semmikép se germó legyen,római védő a legjobb.
  -Védés koordinálásnál jól jönnek a lovak,sok sereg az éles indítás előtt otthon hagyja a sereget.
  -Római lovas védő nincs,így nem kell külön faluban istállót/gyakteret húzni és ugye ki akarná őket lecsapni ha sok védő van.
  -1-et eszik csak

  A germot tartom kemnek, mert csak a csodat 60k kemmel tudom tamogatni, plusz (valtozo) 20k kemmel rohangalok. vegig 1et eszik, es nem kell hozza mereg draga loitato.
  A gall ph, es dudu verhetetlen, plane, ha melle rakod meg a haedu-t.
  A romai tesi valoban egesz jo, de mellette ott az impi, biri, es a cezar... egyertelmuen tamadni jo.

 • Római, még a legelső verziók egyikével kezdtem el játszani és akkor a római nép volt szimpatikus. Azóta azért játszom leginkább velük mert ezt ismerem, és az egyidejű kinti/benti építkezés sem hátrány :) De van még mit tanulnom...

 • Nekem is a gall.Mert amikor ilyen akadozós belépés mentes szerverek vannak jól jön hogy van csapda,és lehet megussza legalább az egységeim fele a mészárlást.mert mondjuk a támadómnak pont sikerült belépni .
  amit ismét elkezdtek a szerverek produkálni.


  Béla voltam SaintTropezből