Melyik a kedvenc néped?

 • Római, Erős támadók/ olcsó fenntartás ( bár a képzés drága és lassú) de támadóérték/búza arányban a legjobbak
  A Cézár a leginkább használható nehézlovas. Búza fogyasztása magas ugyan, de a lóitató megoldja a problémát.
  A 2 építési hely előny, de a sok fejlesztés miatt már nem akkora mint régen volt ( travi plusz számlával egy azonnali befejezés megoldott 2 építést +2 fejlesztést+ 2 kutatást ideális esetben ) ezek módosításával a Római nép sajnos sokat vesztett előnyös tulajdonságából. És a szerverek első szakaszában nagyon nehéz Rómaival lépést tartani 1-1 aktív Germán-nal.  Bár nem volt kérdés, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy a Gall speciális épülete a másik 2 népéhez képest sajnos a leginkább haszontalan. A csapdakészítő bár kellemetlen, de messze nem nyújt akkor előnyt a Gall játékosnak mint pl a Lóitató vagy a Sörfőzde. Szerintem ez nagyon aránytalan és rendkívül hátrányba sodorja a gall népet. Bár kétségkívül a gall a leghasználhatóbb védő még ennek ellenére is.  Pyarron/HU1

 • A Római nép; azért mert építkezés terén kettő aktív építési helye van így könnyebb fejlődni és kevésbé időigényes, de ha sokat foglalkozunk vele gyorsan előre lehet lépni a statisztikai rangsorban. Többek között az elején a légióval jókat lehet farmolgatni, annak ellenére hogy inkább védekezők és az elején hatásos lehet a váratlan támadásoknál. - Legyen előnyünkre hogy kevésbé költséges és később könnyebben tudjuk őket lecserélni a Birodalmiakra. Jó ha megemlítjük hogy a gyalogság több vasat míg a lovasság inkább fát fogyaszt a kiképzésüknél. - Ezt kihasználva jobb és ütőképes csapatot lehet kovácsolni úgy hogy bizonyos mennyiségű Birodalmi esetén jóval lehúzza a vasércet és több fánk - nem fánk amit megeszel :D - marad amiből pedig a lovasságot képezhetünk. A terjeszkedés is gyors falu szempontjából mert minél több falunk van annál több kultúrpontot tudunk beszerezni.


  ui.: Én csak ajánlani tudom a Rómait a másik két nép közül; de az tény hogy a Germánt és a Gallokat se kell lebecsülni őket.
  [HU1] - [Augustus Brutus]


  Üdv néktek, Cassius Brutus.

 • A gall a legjobb védő nép és én szeretek védőként játszani, csak sajnos az elején kicsit nehéz és lassú a fejlődése, de a játék végére mikor a csodákat védjük a Gallok a legjobb védők erre a feladatra.


  Üdvözlettel: XanD/HU1

 • Kedves Játékosok,  Úgy tűnik a gall törzset kedvelitek a legjobban, de nem sokkal maradtak el mögöttünk a rómaiak. Kevesebb támadó beállítottságú játékosunk van, mert a germánok csak a harmadik helyen végeztek a szavazásban.


  A szavazók között kisorsoltunk 3x50 aranyat.


  A nyertesek: Bunyi, XanD és Cassius Brutus.


  Gratulálunk, jóvá írtuk a nyereményeteket!  Mindenkinek köszönjük a szavazást, és a véleményeiteket!  A Travian Kingdoms csapata

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM

 • Nagyon szépen Köszönöm és remélem mindig ilyen erős marad a Gall nép a szememben :)
  Köszönöm a Travian csapatnak is az eddigi munkáját még sok év travianozást mindenkinek! :)