- Öncelikle İstanbul saati yanlış uzun bir süredir.Onun düzeltilmesi iyi olur.+2'den +3'e getirilmeli.
- İkinci olarak ticketta atmıştım ama düzeltilmedi.Oyun sonu verilen madalyada Türkçe dil bilgisine uymayan hatalar var."TRX oyun dünyasını Y krallığı ile birlikte Z. sırada bitirdi." olması gerekirken hatalı çeviri bulunmakta.
- Üçüncü olarak oyuncuların uzun süredir istedikleri krallık madalyaları.Krallık profilinde paylaşmak için krallık haftalık saldırı,savunma,yağma madalyalarının oyuna eklenmesini istiyoruz.
- Krallık ve gizli cemiyet mesajlarının silinememesi sinir bozucu bir durum.Bazı mesajlar anlık olaylar için atılıyor ve onları silemiyoruz.Bu gerekli mesajlaşma başlıklarının altta kalmasını,gereksizlerin üst tarafta durmasına sebep oluyor.Krallık ve gizli cemiyet mesaj başlıklarının silinebilmesi gerekli bir durum.
- Odin beyin Travian Legends ile ilgilendiği kadar Travian Kingdoms ile de ilgilenmesini istiyoruz.İyi bir oyuncu ve yönetici olduğunu Travian Legends'ten biliyoruz.Oranın forumunda şen şakrak Odin burda hep resmi hep ilgisiz.Bizi sev Odin
- Travian Kingdoms Türkiye oyuncu topluluğuna forum kültürünü oluşturmanızı istiyoruz Odin.Burda bizim de hatamız var foruma gelip konu açan,düşünce paylasan,iletişim kuran az kişiyiz.Fakat bunu düzeltebilirsiniz bence.Forumun önemini oyuncularla paylasmanız bile yeterli.Böylece sizde iletişim kuracak birilerini buldukça mutlu olursunuz.
- Bizim isteklerimizi yöneticilere iletmeniz yeterli olmuyor Odin bey.Diretmeniz lazım.Biraz ısrarlı olursanız bizim düşüncelerimizi kabul ettirmek konusunda bizi mutlu edersiniz.Bunun için yardıma ihtiyacınız olursa haber verin.Gerekli yardımı yapmaya hazırız.
- Reklam konusunda fikrimi belirtmiştim ama tekrar belirtmek isterim.Ben oyunun reklamının yetersiz olduğunu düşünüyorum.Sosyal medyayı bol kullanan genç nüfuslu bir ülkeyiz.Reklamlar arttırılırsa oyuncu sayısı artar otomatikmen oyun daha da güzelleşir.
- Forum yarışmaları zevkliydi onları özledik tekrar gelirlerse seviniriz.
- Oyun dünyası kazanan ekiplere az da olsa altın hediye edilebilir.Minimum 160 gün oyuna emek veren insanlar az da olsa maddi bir ödülü hak ediyorlar.
- Oyun dünyalarının kapsamlı takvimi.Az aşağı az yukarı genelde oyun dünyalarının ne zaman çıkacağını planliyordur oyun yöneticileri.Fakat biz bu zamanları oyun dünyasının çıkmasına 1 hafta kala falan ögreniyoruz.Bunu 1 ay önceden ögrenebilsek veya yıllık takvim olarak paylaşılırsa mutlu oluruz.
Aklıma gelenler bunlar.Başka arkadaşlarda gördükleri hata ve eksiklikleri paylaşırlarsa sevinirim.
DP : Odin bizi sev.Vallahi senden ilgi görmek için Legends'e başlıcam " 62.000 Gümüşlük Teklif " Ben burdaki Odin'i istiyorum.