Travian Kingdoms frissítés - v0.87 • Változási napló 0.87 – nincs alapértelmezett támadás


  Kedves játékosunk!  Ebben a frissítésben adjuk ki a régóta kért gyülekezőtér beállítást, amelynél nincs alapértelmezett támadás beállítva.


  A frissítés május 8-án, kedden, 14.00 órakor (CET) fog megtörténni. A leállás kevesebb mint 20 percig tart majd. Kérjük, ennek megfelelően tervezzétek meg a búzaigényt.


  Fejlesztések:

  • Gyülekezőtér: Ahogy megbeszéltük veletek a fórumban, [Rally Point 2.0 - We want your ideas!]töröltük az alapértelmezett csapatmozgásokat, és mostantól sajátot állíthattok be.
  • Játékos-utálja-a-királyt állapot: Rácsodálkoztál már, hogy néhány játékos nincs a legközelebbi király befolyása alatt és így lyukakat okoznak a királyság területében? Ez azért van, mert ezek a játékosok utálják a királyukat, azaz közvetlenül támadják őt. Megváltoztattuk a mechanikát, így a király befolyása visszaáll, ahogy ezek a játékosok inaktívvá válnak.

  Hibajavítások:

  • Áthelyezés hűbérrel: Ha egy játékos új helyre kerül úgy, hogy hűbér van a hűbéralapjában, akkor ezeket elveszítené út közben, ami azt is jelenti, hogy az új király nem kapná meg a hűbért az áthelyezés után. Ez megváltozott, különleges őröket toboroztunk, akik megvédik a hűbért, miközben új helyre kerül a játékos a térképen.
  • Kisebb hibajavítások és teljesítménybeli fejlesztések


  Hallottál már olyan játékosokról, akik utálják a királyukat? Mit gondolsz a gyülekezőtér fejlesztéséről? Mondd el nekünk a hozzászólásodban!  A Te Travian Kingdoms csapatod

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM