Általános felhasználó feltételek megerősítése

 • Általános felhasználói feltételek megerősítése

  Kedves Játékosok,  Augusztus 22-én, szerdán, megkérünk benneteket, hogy fogadjátok el az új Általános felhasználói feltételeket. Ettől a naptól kezdve bejelentkezéskor megjelenik egy felugró ablak, és csak akkor tudod folytatni a Travian Kingdoms játékot, ha elfogadod azt.


  Azok a játékosok, akik 2018 május után regisztráltak, már elfogadták az új felhasználói fetételeket.


  A Travian Kingdoms applikáción keresztül is elfogadható, és folytatható a játék.


  Helyettes és Dual accountok esetében továbbítani kell az üzenetet a tulajdonosnak, mert csak ő fogadhatja el az Általános felhasználói feltételeket!


  A legfontosabb változások ezek:

  • Az uniós GDPR szabályt követtük, és átdolgoztuk a feltételeket, hogy könnyebben érthető legyen
  • Részletesebben elmagyarázzuk, hogy felhasználóként hogyan tehettek panaszt
  • A korábbi szöveg nagy része változatlan maradt


  A folyamat leegyszerűsítése végett augusztus 22-től 24 órára kikapcsoljuk az éhenhalást minden aktív játékvilágban. Támadások ugyanúgy érkezhetnek majd.


  Elnézést az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük a türelmeteket!  Jó szórakozást!


  A Travian Kingdoms csapata

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM

 • Sziasztok,


  Ne feledjétek, hogy közeleg az időpont. A nyaralások miatt feltétlen értesítsétek azt, akit esetleg helyettesítetek, hogy majd el kell fogadnia a feltételeket, különben nem tudja folytatni a játékot!


  A Travian Kingdoms csapata

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM

 • "A folyamat leegyszerűsítése végett augusztus 22-től 24-ig kikapcsoljuk az éhenhalást minden aktív játékvilágban. Támadások ugyanúgy érkezhetnek majd."


  Tisztelt Gyevocska!


  A játékvilágban viszont azt írja hogy éjféltől tűzszünet kezdődik, ami alatt viszont nem lehet támadni, akkor most melyik lesz az ami megtörténik? Lehet támadni vagy nem? :)


  Dino

 • Gyorsan megnéztem, mert nem én állítottam be, hanem központilag. Valószínűleg csak azért mutatja a tűzszünetet, mert a beállítást egyben lehet elvégezni, de külön ki van jelölve, hogy csak éhenhalás. Szóval ez alapján csak az éhenhalás lesz kikapcsolva :)

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM