• Z travianu, kde mohl uspět každý se stala sračka, kde kdo neplatí, nehraje !! Gratuluji vy Zkurvysyni co vlastníte travian, nikdy nemáte dost love a hra upadá !! Neplatím ? Dostanu na 20 dobrodružství 15x suroviny, 4x nic hodnotného a 1x masti ... že se nestydíte MRDKY !!!

• Dobrodružství je náhodné, z principu vidím lidi co neplatí, že mají lepší dropy než já, který platím. Pokud máš stížnost, zkusil bych to na anglickém fóru, kde dostaneš patřičnou odpověď z bližšího kruhu vedení této hry. Hodně zdaru.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Zdravím,

Jak říká Sca7ha, odměny z dobrodružství jsou čistě náhodné. Sám hru pro monitorování herních mechanik hraji a osobně mám takové štěstí, že mi z 10 dobrodružství 3x nepřinese nic, pak zase něco pěkného a pak jen suroviny.

Samozřejmě má větší šanci ten, kdo se rozhodne do hry něco investovat. Taková je realita, ale zase ti tu každých 10minut nevyskajují reklamy nebo nemusíš každý měsíc platit prachy, aby si mohl hrát, což by mě osobně štvalo mnohem více.

Provozování serverů, supportu a vývojářů něco stojí a herní systém TK není diskriminující. I lidé, co neinvestují do hry ani korunu se mohou dostat do top 10, i když ti co investují, to mají samozřejmě o něco jednodušší.

S pozdravem Tkey za team TK

P.S.: Umírni své vyjadřování, vše se dá řešit v klidu a připomínky mohou být vyřknuty slušně. Další podobný výjev odměním mutem a zcela zdarma ;-)