Crash iOS po updatu aplikace

• Zdravím válečníci,

Vyskytl se problém s iOS - operační systém iPhone. Mobilní tým už na tom pracuje. Pokud jste tak neučinili, neaktualizujte zatím službu Travian Kingdoms APP v systému iOS. Tato chyba bude určitě trvat celý den. Budeme vás informovat hned, jakmile bude chyba opravena - tedy až zavádeme stabilnější verzi.

Omlouváme se za nepříjemnosti

S přátelským pozdravem,

Váš tým Travian Kingdoms

• Drazí válečníci,

Děkujeme vám za vaši trpělivost! Mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu: Dobrou zprávou je, že jsme opravili problém s iOS! Špatnou zprávou je, že testování a schválení úpravy v App Store bude trvat nějaký čas.

Doufáme, že aktualizace proběhne již dnes, ale realisticky bude k dispozici nejspíš zítra nebo i následující den.

Jakmile budeme budeme mít další info, kdy bude aktualizace spuštěna, budeme vás o tom informovat a uvidíte ji v App Store.

S přátelským pozdravem,

Váš tým Travian Kingdoms

• Tak už je vše v pořádku!

Stahujte updatovanou aplikačku, která odstraňuje chybu k přihlášení :-)

Omlouváme se za nepříjemnosti - stává se to maximálně jednou za deset let :D

Tkey za team TK

• Omlouváme se za nepříjemnosti - stává se to maximálně jednou za deset let :D

Tak určitě, opravte tohle: Bug: "Send back all"

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Někdo mi už něco podobného posílal.... dobře, že si to hodil i na INTL. Napiš mi na to ticket, já to pošlu vývojářům, ať se nenudí :D

Tak jako já doufám, že si toho už všimli vzhledem k tomu, že tento bug je docela vážný.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Zdravím válečníci!

Ve středu 8. srpna ve 14:00 CEST

provedeme hotfix bez přerušení hry!

Hotfix bude implementován, abychom vyřešili problém, který způsoboval problémy s chybnou spotřebou obilí po využití možnosti "poslat zpět veškeré podpory".

Hotfix zabrání budoucímu opakování. Vesnice, které mají v současné době problémy, mohou prozatím situaci vyřešit tak, že pošlete poslat sami sobě (nebo požádat jiného hráče) podporu do dotyčné vesnice, což spustí přepočet a opraví chybu spotřeby.

Děkujeme vám za hlášení této chyby,

S přátelským pozdravem,

Váš tým Travian Kingdoms