Merhaba 01.08.2018 tarihinde yayınlanan güncellemeyle IOS işletim sistemine sahip mobil uygulamalar çalışmaz hale gelmiştir. Oyuna girince otomatik olarak atmaktadır. bilgilerinize...

IOS uygulama açılmıyor
-
-
Merhaba,
Bu konudaki tüm gelişmeleri aşağıdaki konudan takip edebilirsiniz.
Mobil Uygulamada Yaşanan Sorunlar HakkındaOdin
-
Merhabalar uygulamada facebookla giriş yapmıştım ben attı ve artık giremiyorum
-
Merhabalar uygulamada facebookla giriş yapmıştım ben attı ve artık giremiyorum
Bu konuda kayıtlı olduğunuz mail adresini kullanarak bize yardım merkezinden bir bilet oluşturabilir misiniz;
-
Merhaba
Uygulama kullanıyorum fakat bazen uygulamadan atıyor ve Facebook üzeri girişe izin vermiyor yardım edin lütfen.
-
Merhaba
Uygulama kullanıyorum fakat bazen uygulamadan atıyor ve Facebook üzeri girişe izin vermiyor yardım edin lütfen.
Bu konuda kayıtlı olduğunuz mail adresini kullanarak bize yardım merkezinden bir bilet oluşturabilir misiniz;
-
Yardımınız için teşekkür ederim fakat Facebook mail adresimin şifresini unuttum ve bu linkini paylaştığınız forumu doldurdum 2 gün önce bana cevabı mail üzerinden mi atacaklar ?
-
Yardımınız için teşekkür ederim fakat Facebook mail adresimin şifresini unuttum ve bu linkini paylaştığınız forumu doldurdum 2 gün önce bana cevabı mail üzerinden mi atacaklar ?
Evet yanıtlar mail adresi üzerinden veriliyor.
-
buna bir çözüm bulamazmıyız maili oyun üzerinden atsalar olmaz mı mail şifremi hatırlamıyorum çünkü ?
-
buna bir çözüm bulamazmıyız maili oyun üzerinden atsalar olmaz mı mail şifremi hatırlamıyorum çünkü ?
Şifresini bildiğiniz herhangi bir e-mail adresini kullanabilirsiniz.
-
Yardımınız için çok teşekkür ederim