Místokrál - opuštění království

• Ahoj,
    jsem místokrál a nejde mě opustit království. V Ambasádě možnost k opuštění království není. Je nějaká možnost jak to udělat?

Děkuji za odpověď.
    jimal

• Nevím to na 100%, ale pokud bys vyhodil všechny lidi z království a zůstal jen král a místokrál, tak by to teoricky jít mělo (nebo aspoň jsem viděl x spojených království, co se nějakým způsobem rozpadlo). Jinak samozřejmě království opustit nemůžeš, byl jsi varován při spojení, že to tak bude.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Je to tak, před spojením království jsou králové varování, že jde o "nerozlučný" spolek :-) Respektive místo "padlého" krále nahradit nelze vůbec, avšak pokud by si asi zůstal v království sám, pak by to teoreticky mohlo jít, ale sám jsem to nezkoušel :-)

• Čaute lidičky je mi někdo schopný poradit... Byl jsem král , deaktivoval jsem pokladnici.. Ale království stále je a nevím jak ho zrušit..

Pokud si měl nějakého vévodu a abdikoval si, pak úloha krále přešla na něj ;-) Pokud si však neabdikoval, tak můžeš zrušit právě abdikací - mimochodem není možné abdikovat v době začátečnické ochrany ;-)

Spoustu dalších informací najdeš třeba zde i když v AJ :-)

How to abdicate as a king?

• Je to tak, před spojením království jsou králové varování, že jde o "nerozlučný" spolek :-) Respektive místo "padlého" krále nahradit nelze vůbec, avšak pokud by si asi zůstal v království sám, pak by to teoreticky mohlo jít, ale sám jsem to nezkoušel :-)

Nejde to. Po sloučení království místokrál zůstane trčet ve svém království úplně sám i když všichni království opustí. Jediná šance je smazat účet.