• Zdravím. Nevím jestli to píšu do správné sekce, protože ještě přes mobilní aplikaci neumím zajít na fórum, ale chtěl bych nahlásit chybku.
    Zjistil jsem, že přes mobilní appku mi nejde otevřít ta důležitá systémová zpráva, takže jsem kvůli tomu musel zapnout T. Kingdoms na NTB, abych zjistil co se tam píše.
    Abych dodržel předlohu tak to napíšu ještě takto:

- cz2n - FIXXX98
    - Od vložení tzv. důležité systémové zprávy
    - Na mobilní aplikaci nejde zobrazit
    - Verze appky. Zřejmě ta nejnovější.
    - Screen. Nevím jak by u tohoto pomohl. ?(

Zkrátka po restartech appky na mobilu a opětovaném zkoušení, zpráva nejde zobrazit. Ocenil bych, kdyby se to dalo opravit. Protože ne vždycky budu mít při ruce i NTB.

• Zdravím,

díky za nahlášení. Nejrychlejší cesta, jak na podobnou událost zareagovat je napsat ticket na suport + je automaticky pro admina zobrazeno více údajů v tvé zprávě. Můžu to pak rychleji poslat na odpovědné lidi. I tak jim to předám.

Ještě jednou díky,

Tkey za tým TK

• Ahoj, zdravím,

mám stručný dotaz: Apka, v mém případě pro iOS, bude nějakým způsobem v nejbližší době "tuněná"? Je tam nepočítaně bugů a nesprávného chování. Jde mi o to, zda má smysl nahlašovat všechny ty nedodělky a bugy, pokud by se tím nikdo ve finále aktuálně, teď, nezabýval. Díky.

• Zdravím,

všechny bugy, které přijdou přes tickety, tak se přeposílají na odpovědné lidi, bugy pak dostanou své označení a prioritu a dle priority se dále řeší. Čím vícekrát je samozřejmě nahlášen konkrétní problém, tím větší šanci má na zvýšení priority a vyřešení daného problému ;-)

• Ahoj Tkey, díky. A doplňující dotaz: je cíl mít apku funkční stejně, jako webové rozhraní? Nebo už máte předem stanoven výhled, že to má být jen jako doplněk, když někdo nesedí u compu, tzn. není ani v plánu 100% funkční obsah webových funkcí hry?

Díky

• Ahoj Tkey, díky. A doplňující dotaz: je cíl mít apku funkční stejně, jako webové rozhraní? Nebo už máte předem stanoven výhled, že to má být jen jako doplněk, když někdo nesedí u compu, tzn. není ani v plánu 100% funkční obsah webových funkcí hry?

Díky

Časem bychom chtěli aby se to dostalo na podobnou úroveň a postupně se funkce do apky přidávají, tak se necháme překvapit, jak to bude do budoucna :-)

• V appce je další bug, nefunguje vůbec chat. Už celej tejden, to si toho nikdo nevšiml?

Update: Náš technický team o problému ví a pracuje na jeho řešení. Zatím je k dispozici postup, jak chybu obejít - chyba vznikne pouze při prvním načtení chatu v aplikaci -> dá se to obejít tak, že se člověk logne do hry, chvilku počká, odhlásí se, znovu se přihlásí a chat by měl fungovat.... je to dočasné řešení, než se problém vyřeší.