Rozpad království

• Dobrý večer,
    rád bych se zaptal, jak je možné, že pár dní před koncem servru se může rozadnout království, když král smazal účet dávno a místokrál je neaktivní a hraje za něj zástup ? ?(
    Království zmizelo cca v 00:05.

Děkuji ;(

• Ve spojeném království není možné krále nahradit vévodou a bez králů není království. Království vybírej obezřetně.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

If you want to complain about Travian Games for whatever reason, use this link:

Online-Beschwerde einreichen

This is the official form for the local country where Travian Games is based.

• Nerozumíme si...
    Náš král smazal účet už před 4 měsíci, místokrál byl poslední měsíc a půl neaktivní, hrál jsem za něj já, jako zástup. Dnes v noci v cca 00:05, mi servr napsal, že jsem byl vyhozen z pozice Vévody a zároveň celé království zmizelo. A přitom mi to stále ukazuje, že král byl naposledy aktivní před 4 dny, asi tam jen nahlídl, nevím...Tak kdo v tom případě království rozpustil a jak ?
    Servr bude končit pravděpodobně tento víkend Div je na levlu 98.
    Dalo by se nějak zjistit co se stalo? Zda to rozpustil král, nebo nějaký zástup, případně kdo je jeho druhý zástup ? Byli jsem 2 nejsilnější královstvím, rozpadem 2 dny před koncem servru jsme přišli o vítězné body, možnost se umístit v tabulce, nemůžeme koordinovat obranu, off akce, posílat obilko a efektivně přesouvat armády...atd.
    Do servru CZ1n, jsem investoval celkem hodně času i peněz...a tohle mi nepřijde fér, ať vůči mně, nebo ostatním spoluhráčům.
    Děkuji za odpověď, případně radu

• Tak pokud je šedivý, tak je to jasné, co se stalo (víz. můj první příspěvek) a pokud není šedivý, tak Vás prostě všechny vyhodil. Nebylo by to poprvé, co bych tohle viděl, s tím ale nikdo nic neudělá.

Time is a Flat Circle

Everything we have ever done or will do, we are going to do over and over and over again.

• Teď si úplně nejsem jistý, zda to může i zástup, ale dual může vyhodit lidi z království taky.

Time is a Flat Circle

• Ano, Sca7ha má v tomto pravdu, dual je způsob jak mohou dva hráči spravovat jednu postavu (jeden ji spravuje např. ve dne a druhý v noci) a tím pádem mají takřka stejná práva - tedy i správu království. Je důležité být tedy obezřetný, komu taková práva hráč udělí.

• Nebo by to mohl udělat systém, přesto, že místokrál není šedý a ani nezmizel ?
    Nechci hned špinit našeho místokrále, neměl důvod nám to udělat, a servr píše, že byl naposledy aktivní 17.9.2018, jak by to tedy mohl rozpustit ?
    Je tady někdo schopný mi to vysvětlit, místo odpovědi: JO, JE TO MOŽNÝ, A ASI BY TO NEMĚLO BÝT MOŽNÉ...

• Zástup môže ľudí prijímať a taktiež aj vyhadzovať.
    Či ale môže zrušiť (zlúčené) kráľovstvo (iba s jedným kráľom-miestokráľom) neviem.

Pre upresnenie
    Jedná sa o zlúčené kráľovstvo, v ktorom kráľ zmazal účet a ostal len MiestoKráľ so 4 vojvodami.

• Všichni víme jak funguje dual. Šlo nám o to zda Badawi vůbec dual měl a nebo zda to nebyla chyba systému. Tohle je dost na h*vno. 2 nebo 3 dny před koncem přijít o království. Ještě navíc bez možnosti založení nového atd. Placka žádná (na tu kašlu), bonus body za umístění království žádný. Snaha všech hráčů k ničemu. Hlavně tady Mellthas (Octavius) se snažil jak mohl.

EDIT: Placka je. Jen bez názvu království.

• Zdravím vás,

poptal jsem se okolo a v současnosti funguje mechanika rozpuštění spojených království takto:

Pokud král spojené království opustí (je neaktivní a následně smazán nebo smaže svůj účet), více-král se stane de facto králem. Pokud se i bývalý více-král (nyní král) stane neaktivním po čase automaticky abdikuje (obdobně jako každý jiný král normálního království) a vzhledem k tomu, že ve spojeném království nefunguje rotace králů/vévodů, pak se spojené království skutečně rozpadne. Situace je jiná u normálních království - tam roli krále přebere vévoda. Proto je důležité uzavírat spojené království pouze s opravdu oddanými hráči, neboť v současné době je to dvojsečný meč. Spojené království je silnější, avšak má toto úskalí. Situaci jsem probral i s herními vývojáři a do budoucna plánujeme úpravu herních mechanik v tomto ohledu.
    K nemožnosti založení nového království na konci hry - toto je možné pouze do doby, dokud WW nedosáhne levelu 50. Tato mechanika je implementována z důvodu ochrany poctivých hráčů - aby se nepřebíhalo ke konci hry z království do království a neobchodovalo se s Achievementy :-)

Díky za vaše podněty, výsledky CZ1N jsou již v síni slávy :-)

Gratulace vitezum CZ1N(1. kolo) - sin slavy

• To by měla být spíš síň hanby.

Občas jsem hrou dost znechucení, jak se někteří lidé dokaží chovat. Viď Johny.

Nejdřív jsou přátelé, hrají s vámi server a na dalším vás pojebou a nachčijou vám do xichtu.

Špina.

Doufám že takovým hajzlům jednou někdo v životě zláme ruce.

Tohle je naštěstí jen hra a tak takové praktiky nejsou potřeba a všichni víme, že jsou proti pravidlům ;)

Možná bych do pravidel doplnil:

Hráč se musí chovat jako člověk a musí dodržovat základní morální a etická pravidla.

Rozpad tohoto království má na svědomí výše jmenovaný.

A Johny, jestli chceš zase psát, jak mě sere že jsem prohrál, tak nesere, sere mě že se tu lidi chovaj jako svině.

Prohra je prohra, pokud je čestná.

A klidně to přepošli těm svejm kumpánům.

• @JaLe Tomuhle nemůžu dát palec nahoru ani dolů. Jak by se nám tu krásně žilo, kdyby každý dodržoval alespoň základní morální a etická pravidla. Bohužel svět není takový - může za to snad závist a určitě současná lidská povaha (idealista jako já doufá, že se to možná jednou změní) -> (tady by byl palec nahoru)

Chápu, že se jedná o vyjádření, které se váže k určitému zápalu k boji, ale pokus se pro příště neuchylovat k vulgarismům - to, že to dělá hlava státu, neznamená, že je to ok :-) I to patří jak ty sám věcně zmiňuješ k "základním morálním a etickým pravidlům". (takže tady palec dolů)

Chápu, že výsledek hry není pro určité hráče ideální - i když se snažíme systém ošetřit, aby se podobnému chování zčásti zamezilo (omezení handlování v královstvích po dosažení WW lvl 50 apod)., na druhou stranu se jedná o hru - jak si správně poznamenal - a zde má člověk možnost poučit se ze svých chyb v poměrně bezpečném prostředí. Pokud člověk svěří svoji důvěru do špatných rukou, pak to má často nežádoucí výsledek a to platí zde (v království, v udělení funkce duala či zástupu...) i v reálném životě (v práci i politice) :-)

• Zbytečně brečíte nad věcí, kterou jste si mohli ovlivnit sami. Pokud náhodně střelíte v šanc království, kde ty lidi neznáte, je to čistě jenom Váš problém. Hrejte s lidmi, které znáte a pokud jste nový, tak máte oči a už od přirozené perspektivy jde vidět, kam to má smysl zabořit a kam ne.

Time is a Flat Circle

• Dohrál jsem server s člověkem, se kterým jsem si psal i mimo travian.

Začal jsem s ním hrát nový server a on mi bodl kudlu do zad a to dost hluboko a můžu si za to sám. TJN, jsem asi ***že věřím lidem, chápu :-D