Domein samenvoegen naar COM

 • Travian-Kingdoms-t-c-forum.jpg


  Beste spelers,


  We willen onze inspanningen concentreren op het verbeteren van je speelervaring. Een van de meest terugkerende onderwerpen die vele spelers zich afvragen is de vraag en tevens de wens om op vollere speelrondes te spelen. We zijn het hier volledig mee eens.


  In het afgelopen jaar hebben we een aantal verschillende marketing strategieën geprobeerd om dit doel te bereiken. Helaas heeft dit niet het gewenste effect gehad en we zijn daarom genoodzaakt om voor een andere aanpak te kiezen. Om jullie, de spelers een uitdagende speelwereld te bieden met uitdaging en spanning, gaan we een aantal domeinen samenvoegen, deze domeinen zijn: Hongarije, Nederland, Scandinavië, Polen en Portugal.


  Dit betekent dat er geen nieuwe speelrondes meer zullen starten in het Nederlandse domein. De huidige Nederlandse speelrondes die reeds actief zijn zullen doorlopen. De NL2n (nacht) speelwereld is recent gestart en registeren hiervoor is nog mogelijk. De NL2n is de aller, aller laatste speelwereld, daarna zullen geen Nederlandse speelwerelden meer starten.

  De laatste internationale speelronde met alle beschikbare talen is de speelwereld COM7 en zal starten op dinsdag 18 december. We hebben het voor jullie eenvoudig gemaakt om nieuwe Nederlandse spelers te ontmoeten en we hebben voor jullie een speciale taalspecifieke chatroom aangemaakt. De COM7 is de laatste speelronde waarin we ook de Nederlandse taal ondersteunen.


  Vanaf 28 december gaan we een aantal forumwijzigingen doorvoeren: We zullen de ambassade topics van de lopende speelrondes verplaatsen naar de COM-ambassade sectie (met een omleidingslink, natuurlijk), en we zullen de Hall of Fame integreren in de COM (internationale) Halls of Fame.


  Vanaf 1 januari zullen de nieuwe COM-rondes niet meer de volgende talen ondersteunen: Hongaars, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Fins, Pools of Portugees.


  Vanaf 2 januari gaan we tickets van het helpcenter omleiden naar ons COM team. Wij vragen je om tickets en andere opmerkingen in het Engels te schrijven. We realiseren ons dat het moeilijk is om in een andere taal te schrijven en we verwachten geen Harvard/perfect Engels. Voel je vrij om Google Translate te gebruiken. Voor ons is het belangrijk om problemen op te lossen. We zijn niet geïnteresseerd in grammatica of spelfouten.


  We willen jullie allen bedanken voor het spelen van Travian Kingdoms in Nederland en we kijken ernaar uit om jullie allemaal weer terug te zien in het COM (internationale) domein. Voor

  één iemand zal het verhaal hier ophouden, namelijk voor mijzelf. Het is inmiddels 5.5 jaar dat ik bij Travian actief ben, waarvan 4 jaar in een professionele capaciteit en de kleine held in mij was klaar voor een nieuw avontuur.


  *Doet zwaaien*

  Voel je vrij om vragen te stellen over dit onderwerp binnen dit topic.


  Met vriendelijke groet,
  Jouw (Nederlandse) Travian Kingdoms Team