Fontos bejelentés: COM összevonás

 • Travian-Kingdoms-t-c-forum.jpg


  Kedves Játékosok,


  Teljes mértékben arra összpontosítunk, hogy javítsuk a játékélményeiteket. Az egyik leggyakrabban visszatérő téma az volt, hogy telített játékvilágban játszhassatok. Teljes mértékben egyetértünk ezzel.


  Az elmúlt években próbáltunk különböző marketing eszközökkel elérni a célt, de mivel nem teljesültek a hozzájuk fűzött remények, ezért kénytelenek voltunk más módszert alkalmazni. Meg fogunk szüntetni néhány tartományt: Magyar, Holland, Portugál és az északi régiót.


  Ez azt jelenti, hogy új játékvilágok már nem fognak indulni ezeken a területeken, de a jelenleg futó játékvilágok a szokásos módon folytatódnak. Ezek közül a legfrissebbek a HU1n, NL2n, Nordis1, PL1 és PT1. Ezekre továbbra is regisztrálhatsz.


  Az utolsó nemzetközi játékvilág, amely ezeket a nyelveket is tartalmazza, a COM7, december 18-án kezdődik. Hogy könnyebben megtaláld a saját nyelveden beszélő játékosokat, speciális chat szobák állnak majd rendelkezésedre. Ezekben a chat szobákban megengedett a saját nyelvhasználat. Viszont, ha bármit jelenteni szeretnél az ott lehangzottakkal kapcsolatban, akkor kérlek csatolj hozzá angol megjegyezést, hogy tudjuk mit szeretnél jelenteni.

  Csatlakozz a búcsú játékvilágunkhoz!


  December 28-tól néhány változás fogunk végrehajtani a fórumon: a futó játékkörök nagykövetségét áthelyezzük a COM nagykövetség részébe (természetesen átirányítási linkkel), és integráljuk a Hírességek Csarnokát a COM Hall of Fame-be.


  Január 1-től kezdődően az új COM világok nem tartalmazzák a következő nyelveket: magyar, holland, svéd, norvég, dán, finn, lengyel és portugál.


  Január másodikától kezdve átirányítjuk a Súgó jegyeket a COM csapatunkhoz. Arra kérünk benneteket, hogy az üzeneteiteket angol nyelven írjátok nekünk. Tudjuk, hogy nehéz más nyelven beszélni, nem is várjuk el a perfect angol nyelvtudást. A Google fordítósegítségével meg tudjuk egymást érteni. Számunkra a játékosok problémáinak megoldás a fontos, és nem a nyelvtan!


  Tudjuk, hogy a magyar szervereken lévő megmaradt aranyat nem lehet a COM világokba átvinni. Erre is találtunk megoldást. Meghatározunk egy helyes árfolyamot, és át fogjuk alakítani a magyar játékosok számára a megmaradt aranyaikat, hogy az továbbvihető legyen.


  Amint közelebb leszünk a játékkörök végéhez, pontosítani fogjuk a dátumokat.


  Köszönjük, hogy a Travian Kingdoms játékot választottátok. Örömmel várunk benneteket egy másik tartományban, valószínűleg a COM körökben.


  Ha bármilyen kérdésetek van, vagy beszélgetni szeretnétek a változásokról, akkor itt megtehetitek:

  Beszélgetés a magyar játékvilágok megszűnéséről


  A Travian Kingdoms csapata

  Gyevocska
  Travian: Kingdoms CM