Vznešení válečnici a válečnice,
vždy je dobré získávat od svých partnerů zpětnou vazbu - a to vy pro nás jste - partneři. V minulých měsících jsme se vás ptali na různé otázky ohledně úpravy herního systému a my vás vyslyšeli. Když se vám něco nelíbilo, tak jsme to poslali k ledu. Naopak jinde, kde jste požadovali, jsme konali. V současné době pracujeme na implementaci notifikací, o kterých jste také měli možnost hlasovat a rozhodovat!
Avšak jak je uvedeno v nadpisu tohoto threadu, nyní se ptáme -> co vás pálí, co vám chybí a co se vám líbí, co máme posilovat a co naopak upozadit? Já osobně mám v hlavě dvě myšlenky, které bych chtěl zavést:
1) Odměna pro aktivní a nápomocné hráče na fóru - je mi jasné, že království mají alternativní komunikační kanály (skype, discord...), avšak zde na fóru se může ptát a odpovídat každý a já bych v nějaké periodicitě rád odměňoval ty aktivní, co vy na to?
2) Zavedl podporu iniciativ různých soutěží či prokázání kreativity. Máte nápad na zviditelnění své oblíbené hry? Možná něco zajímavé nakreslit? Natočit video? Chcete se podělit o zkušenosti či know-how? Tak to je dobře! Taková akce určitě nezůstanou bez povšimnutí.
Rád bych zde uvedl, že zde máte prostor na věci ptát a dostávat k nim zpětnou vazbu jak ze strany travian kingdoms teamu, tak ze strany ostatních hráčů, tak směle do toho, nestyďte se!
Tkey za team Travian Kingdoms