Bir çok kişi yaz tatilini bitirecek çok da uzamayacak bir speed server arıyor.Tr1x3 ü tekrar başlatabilme şansımız var mı?Tr sunucusundaki speed serverların sayısı artırılmalı.30 temmuza kadar bir speed server açılırsa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...

Speed server
-
-
Tamamen aynı fikirdeyim
-
Yeni 3x server mutlaka bekliyoruz. Hatta legends de 5x server'ı bile gördük. Burada da hız konusunda biraz yol alınması gerekiyor.
-
Destekliyorum, ilk fırsatta hızlı server bekliyoruz...
-
bende speed serverların artmasını temenni ediyorum.
-
Yaz için açılacak 3x server istiyoruz yaz sonuna sarkınca bir çok kişi oyun ile ilgilenemiyor ve oyunu bırakmak zorunda kalıyor.
-
Hemen hemen simdi
bize altin size para lazim
-
Yeni 3x server hemen başlamalı
-
üf ortam karıştı açın da kopsun tr
-
Evet bir adım atılmalı ve 3.5x açılmalı
-
Yeni tr 3x server bende istiyorum bu biten bizi kesmedi yenisinin gelmesi lazım.
-
Admin lütfen yeniden tr3x speed server baslatabilirmisiniz
-
speed server tekrardan başlamasını istiyoruz
-
Katılıyorum.Speed server tekrar açılmalı.
-
Kesinlikle katılıyorum. Altın zammı geldi bari böyle bir kıyak yapın gönlümüzü alın.
-
Yeni 3x server hemen başlamalı
-
speed açılırsa oyunu bırakmayacağım..
-
Kesinlikle Açılmalı 3x her zaman bir adım önde oluyor ve daha eğlenceli oluyor destekliyorum
-
herkesin devamı için açılması iyi olur
-
Bir çok kişi yaz tatilini bitirecek çok da uzamayacak bir speed server arıyor.Tr1x3 ü tekrar başlatabilme şansımız var mı?Tr sunucusundaki speed serverların sayısı artırılmalı.30 temmuza kadar bir speed server açılırsa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...
sen ilk önce ismini değiştir. gırgır şamata olsun uğruna dinden çıkarsın diyeyim!