Tanışma Konusu

• Merhaba,

Bu konu altından tüm forum üyelerimiz kendilerini tanıtabilir ve sadece bir selam gönderebilirler. :thumbup:

Bu konuya kendim başlamak isterim.

Öncelikle Travian(eski adıyla) tanışmam 2009 yılına dayanıyor. O zaman üniversite öğrencisi olarak yurt ve üniversite arkadaşlarımızla uzun bir süre bağımlısı olmuştuk. Sonrasında tabi işlerin yoğunluğu ile biraz ara vermek durumunda kaldım. 2015 yılında önce oyuncu olarak sonra da CM olarak bu topluluğa yeniden katıldım.

Şuanda yüksek lisans eğitimine devam ediyorum. Daha önce mühendislik yaptım ve şuan bundan koşar adım kaçıyorum. :)

Sizin sormak istedikleriniz olursa cevaplamak isterim. Daha önemlisi sizi de tanımak isterim. :saint:

Odin

• benim tecrübede baya eskiye dayanıyor fakat bu zamana kadar oyun dünyasında sona kadar gelemedim.zevk veren ve bağımlı yapan bir oyun,yada topluluk diyeyim. legend bile cıkmamışken bu oyunu oynuyordum çook eskizamandan buyana daha prof olamadık orası ayrı konu :) Samsun dan herkeze slm lar.

• yıllardır oynarım 7 sene legends oynadım 4 senedirde kingdoms oynuyorum artık legends sarmıyor

genelde international serverlerde oynuyorum ama tr2 de de bir oynayalım dedim sw çok az kullanıcı var gelinde kalabalıklaşsın

• Merhabalar odin, adım Mert 24 yaşındayım, ankara hukukta son sınıfım, liseden beri oynuyorum oyunu şu an TR2'de empire ekibinin yöneticilerinden biriyim, sanırım forumda en çok konuşulan başlıklardan birini açtım. buraya yazmamın asıl sebebi attığım ticket'ın boş kalması, insanlar yardımınızı istiyor ama karşılıksız kalıyor. işinizde kolay gelsin.

Brain

• Yıllar önce oynamıştım. Çalışıyordum. İşin stresi, oyunun stresi birlikte götüremedim. İşlim ağırdı. Mesai mefhumu yoktu. Emekli olduktan sonra tekrar oynamaya başladım. Bu ikinci sezon Geçen sezonun kazananıydık. Bu sezonda yine kazanan biz olacağız. Kahve köşelerinde pineklemektense hoş vakit geçirilecek bir oyun. Oyunu oynarken kitap okuma fırsatımda oluyor. Ha Yaşımı mı sordunuz. daha gencim 57

• oyuna arif birliğinde rahmetli şafak karamanın başkanlığında başladım ilk uluslararası oyun dünyası isteyenlerden biriyim 55 yaşını bitirmiş acemi bir oyuncuyum ilk kingdom açıldığında 1 kaç hafta oynadım ama ardından alışkanlık yaptı ayyıldız birliklerinde yöneticilik yapıyorum empire ekibindede 2 serverdır oyunculuk hali hazırda legend tr2n ve tr2 de oynuyorum kısacası bu oyun kazandırdığı dostluklarla güzel

mustafa günçin

• Selamlar,
    Özgür, 44 İstanbul

2008 yılında tanıştım.
    Bilgisayarla sabahlıyor, Birlik olarak reelde buluşmalar organize ediyorduk.
    Sanal oyundan reele gerçek arkadaşlar bıraktı bu oyun bizlere.

İş yoğunluğu sebebiyle uzun süre ara verdikten sonra, eski versiyona kayıt olmaya çalışırken (pek de nasıl olduğunu anlamadan) Kingdoms versiyonuyla geri dönmüş buldum kendimi.

• Herkese merhaba;

Ozan, 26

Mekatronik Mühendisliği mezunuyum, TÜRK Havacılık ve Uzay Sanayi - TAİ de çalışıyorum.

Oyuna bağımlılığım üniversite yıllarımdan geliyor. Şuan aktif olarak TR2 de oynuyorum, EMPİRE birliği yöneticilerinden biriyim ve muhtemelen son serverım olacak.

Şu traviandan kurtulup kendime, işime, aileme, vatanıma bir yararım olsun istiyorum.

Bu oyunu emekliler harici kimseye tavsiye etmiyorum.

25 sene sonra emekliliğimde görüşmek üzere! Hoşcakalın.. :)

• odin kardeşim yaşım 51 ismim murat oyunculuk döneminizdeki nıckname ve oynadığınız birlikleri yazmamışsınız bende bu oyuna ismi travian olduğu dönemlerde başladım her versiyonunu çeşitli zamanarda oynadım hala da oynamaya devam ediyorum güzel dostlukların kurulduğu güzel bir oyun zamanı bol insanlar için keyifli ve eglenceli gerçek hayattaki tüm entrikaları yaşıyorsunuz görevinizde başarılar dilerim