ÜLKEMİN BAYRAĞINDAN GELİYOR

İsminiz nereden geliyor?
-
-
TUTTUĞUM BEŞİKTAŞ TAKIMININ TARAFTAR GRUBUNUN İSMİNDEN GELİYOR
-
makiç
-
cem yılmazın reklam filminde anlattığı ve herkesin tanıdığı JANJAN gösterişli anlamındadır
-
-
Community Manager dan gelmekte :))) köylerimin birinede KAOS ismi koymaya başladım :)) sevgili ODİN in oyunu oynanabilir kılma çabasından geliyor . KAOS un da samimi ve sıcak tavırlarını seviyorum ..
Bu teveccühünüzden dolayı çok teşekkür ederim. Sizin yardımınızla, Kaos'la beraber daha güzel bir forum ve daha zevkli bir oyun deneyimi sunmak için çalışıyoruz.
-
çizgi film karakteri olan gargamelden esinledim ismimi, kendimce bir kısaltma yaptım ve hemen hemen15 senedirde bu isimle oynuyorum;))
-
Buz ve Ateşin Şarkısı adlı orta çağ siyasetini, fantastik yaratıklarla birleştiren bir romandaki kuzeyli bir Lord'un isminden geliyor. Kuzeyli Lord'un tam ismi Robett Glover'dır.
-
-
5.GÜNÜN ŞAFAĞINDA DOĞUYA BAKIN ::::))
-
Kartalın karası ankaragücünün gücü olabilier KaRaGuC
-
Küçükken kansızlık yüzünden dokunduğum her kişiden "elin buz gibii." tepkileri alırdım. Okuyarak büyüdüğüm Harry Potter serisinde de "Glacius" isimli asanın ucundan dondurucu bir soğuk çıkaran bir büyü olduğunu öğrendim. Artık aldığım tepkiler içime nasıl işlediyse o büyü ismini benimsedim ve kendimce biraz yorumladım..