Potřebné změny.

• Zdravím, mnoho hráčů (včetně mě) si začíná stěžovat na tuto hru. Nemyslíte si že toto už je moc? Nezájem ze strany supportu, hra je samý bug a teď to dovršíte tím že NÁM nedáte mírové období? Děláte si z nás už jenom srandu, nebo na toto absolutně kašlete a jediné co vás zajímá je to co z nás jakožto vaší komunity ždímáte? Řešilo se to již mnohokrát, kdybych teď šel a udělal si 30 support acců a nahlásil mě každý hráč toho serveru, tak dostanu ban (až za 24h od prvního nahlášení) na 24h-72h (nebo vůbec, protože řeknete že nemáte žádný důkaz) s tím že budu mít ve vesnici stále 30 hrdinů. Tato hra potřebuje mnoho úprav a začít byste mohli na své straně s přístupem k hráčům, vím že aktualizace hry nějakou dobu trvá a jsem ochotný to přijmout, ale to že na nás kašlete? Info o míru není žádné, že by se někdo odhodlal napsat "jo vánoční mír nebude přizpůsobte se" by bylo pro nás mnohem lepší než nic nevědět. Doopravdy ztrácím chuť pokračovat v této hře, vaše rozhodnutí trvají hrozně dlouho, na odpověď ze supportu jsem čekal 24h což je relativně v pohodě, ale za tu dobu daný hráč napáchal tolik škod, co jsme opravovali týden! Jak jsem již psal, tato hra je dost zabugovaná což jsem ochoten akceptovat, ale nejsem ochotný akceptovat váš přístup k nám. Někdo se projevit musel, pokud se někdo chce přidat nebojte se napsat váš názor zde. Chce to změny. Záměrně jsem zde nepsal žádné jména.

• “Čo sa môže pokaziť, to sa aj pokazí" tuším Murphyho zákon. Tipujem že chceli zapnúť mier a ono nič, nastala panika, funguju už na vianočny režim a jediný kto vie čo robiť tak už sviatkuje, takže asi majú ine starosti ako písať ospravedlnenie aby si ho mal už 5 minut po 12stej na účte. Neviem možno za tie roky sa to zmenilo a každy server ma na starosti 20 profesionálov na plný úväzok, ale čo si ja pamätám tak to robieval niekto popri svojej robote, dostával za to mizernú odmenu a ako bonus si na nich ešte ponadávalo kopa hráčov. Takže buďme tolerantní aspoň na sviatky voči sebe a dajme im aspoň trochu času.

• Hraju Trav s malými přestávkami haldu let, ale tohle je poprvé co jsem zažil, že není vyhlášen vánoční klid. Drazí administrátoři, jak by se vám líbilo, kdyby vám na štědrý den někdo vrtal za zdí? Nebo pod oknem dělnící rozjeli svoje zbíječky? Nebo obrazně kdyby se v čase večeře rozrazily dveře, vtrhla k vám tlupa sousedů a začala vám plenit špajz? Běžte s vaší neúctou, neochotou a liknavostí do prdele.

• Pokud máte namyslí mít vánoční klid na CZ1 kde se staví Div světa tak to je blbost ... pokud vím nikdy nebyl vánoční klid u serveru které už stavěli Div světa..... Ale pokud máte namyslí jiné CZ servery že tam není vánoční klid i když tam ještě není Div světa tak to s vámi souhlasím :) i s tím že aktivita podpory je mala.... ale ruku na srdce... na CZ serverech je méně a méně lidí což je taky o ničem

• Ale no tak, takových emocí :-) Klasická česká povaha(možná spíš lidská?), když něco funguje, tak se o to nezajímám....a když se Tkeyovi pálí cukroví v troubě a nezvládá dárky, tak hned ultra-flame :-)

Vánoční svátky a Silvestr - období míru a nehladovění :-)

Vánoční a novoroční mír je samozřejmostí a dokud tu budu, tak to nehodlám přerušit ;-)

Ohledně dalších přípomínek zde - ano, některé domény prostě zhynuly hroznou smrtí (či byli spojeny s jinými) a COM je priorita, ale s Vaším a mým přičiněním bude snad ještě CZ doména nějakou dobu žít :-)

P.S.: Sorry za zpoždění, to se nám stává maximálně jednou za 10 let

P.S.S.: Kéž bych takovou aktivitu viděl i v konstruktivních návrzích na vylepšení hry, aktivitu na fóru apod. ale třeba jednou (jo a to, že je stbák Bureš zloděj se jako konstruktivní kritika nepočítá, jak mnozí píší :-) )

• “Čo sa môže pokaziť, to sa aj pokazí" tuším Murphyho zákon. Tipujem že chceli zapnúť mier a ono nič, nastala panika, funguju už na vianočny režim a jediný kto vie čo robiť tak už sviatkuje, takže asi majú ine starosti ako písať ospravedlnenie aby si ho mal už 5 minut po 12stej na účte. Neviem možno za tie roky sa to zmenilo a každy server ma na starosti 20 profesionálov na plný úväzok, ale čo si ja pamätám tak to robieval niekto popri svojej robote, dostával za to mizernú odmenu a ako bonus si na nich ešte ponadávalo kopa hráčov. Takže buďme tolerantní aspoň na sviatky voči sebe a dajme im aspoň trochu času.

Díky :-)

• Pokud máte namyslí mít vánoční klid na CZ1 kde se staví Div světa tak to je blbost ... pokud vím nikdy nebyl vánoční klid u serveru které už stavěli Div světa..... Ale pokud máte namyslí jiné CZ servery že tam není vánoční klid i když tam ještě není Div světa tak to s vámi souhlasím :) i s tím že aktivita podpory je mala.... ale ruku na srdce... na CZ serverech je méně a méně lidí což je taky o ničem

CZ1 jsem čekoval, pokud bude hlas lidu vůči zrušení klidu, nemám problém, hrábnu do systému a holubice odlétnout.... ale jako hráč jsem měl raději kolem svátků rád nějaké volno navíc, avšak vyslyším hlas lidu ;-)

• Jsem rád, že jsi se k tomu alespoň nějak vyjádřil. Sice to máš pravděpodobně v popisu práce, ale o to se starat nebudu :) To že nám začal mír o 4h, vem to čert... ale je vážně nepříjemné nevědět o tom, kdybychom o tom věděli tak nikdo pravděpodobně necekne ani popel (jistě že nechceme abys měl místo cukroví uhlí...), ale zase pochop ty nás, někteří na tom tráví více jak 12h ze svého volného času, aby se někam propracovali a pak, když už se připravujou na chvilku odpočinku jim někdo řekně "hele, ono možná budeš muset hrát aj přes Vánoce" což zrovna není můj případ, protože já nemám osobní život. :D A na cz1 to doopravy nemá cenu držet :) ať si tam lidi útočí jak chtějí vždyť do tří dní tento server končí, takže pokud tam někdo má offku, tak mu je zbytečná.

• Jsem rád, že jsi se k tomu alespoň nějak vyjádřil. Sice to máš pravděpodobně v popisu práce, ale o to se starat nebudu :) To že nám začal mír o 4h, vem to čert... ale je vážně nepříjemné nevědět o tom, kdybychom o tom věděli tak nikdo pravděpodobně necekne ani popel (jistě že nechceme abys měl místo cukroví uhlí...), ale zase pochop ty nás, někteří na tom tráví více jak 12h ze svého volného času, aby se někam propracovali a pak, když už se připravujou na chvilku odpočinku jim někdo řekně "hele, ono možná budeš muset hrát aj přes Vánoce" což zrovna není můj případ, protože já nemám osobní život. :D A na cz1 to doopravy nemá cenu držet :) ať si tam lidi útočí jak chtějí vždyť do tří dní tento server končí, takže pokud tam někdo má offku, tak mu je zbytečná.

Chápu :-) No CZ1 slyším od více lidí, že nemá cenu držet novoroční míř, tak to nejspíš upravím :-)