Zdravím,
stalo se mi, že jsem se přihlašoval na účet z jiného PC a zapomněl jsem heslo. Po několik pokusech se mi zablokoval přístup s tím, že mám kontaktovat podporu, poté jsem si přes mail změnil heslo, ale přihlásit jsem se stále nemohl. Podporu jsem kontaktovat ve čtvrtek večer a v pátek přišla odpověď:
o jaký herní svět se jedná? U tvého účtu jsou určité nesrovnalosti, to může být důvod neobvyklého chování - zobrazuje se mi tvé alternativní jméno -> TR- İlteriş -TR a email
můžeš mi osvětlit, proč tomu tak je?
Sám nevím co to znamená, nikdo mě zatím nehacknul, můj mail funguje, vše bylo zatím v pořádku. Od pátku (dnes je pondělí) jsem nedostal žádnou další odpověď a nebýt zástupu tak 80% mé armády umře hlady a byl bych potrava pro ostatní hráče. Ano, byl jsem hloupý že jsem si heslo rovnou nezměnil, ale jestli to takto bude pokračovat, tak zástupce to vyhodí z mého účtu a já zešednu. Hru si v menší míře platím a nepřijde mi fér, že se support takto chová k lidem, platícím či neplatícím.
Nemáte nějaké rady jak dál pokračovat? Píšu adminovi SZ a ikdyž je online tak vše ignoruje
Děkuji