Nemožnost přihlášení do serveru

• Zdravím,

stalo se mi, že jsem se přihlašoval na účet z jiného PC a zapomněl jsem heslo. Po několik pokusech se mi zablokoval přístup s tím, že mám kontaktovat podporu, poté jsem si přes mail změnil heslo, ale přihlásit jsem se stále nemohl. Podporu jsem kontaktovat ve čtvrtek večer a v pátek přišla odpověď:

o jaký herní svět se jedná? U tvého účtu jsou určité nesrovnalosti, to může být důvod neobvyklého chování - zobrazuje se mi tvé alternativní jméno -> TR- İlteriş -TR a email

[email protected]

můžeš mi osvětlit, proč tomu tak je?

Sám nevím co to znamená, nikdo mě zatím nehacknul, můj mail funguje, vše bylo zatím v pořádku. Od pátku (dnes je pondělí) jsem nedostal žádnou další odpověď a nebýt zástupu tak 80% mé armády umře hlady a byl bych potrava pro ostatní hráče. Ano, byl jsem hloupý že jsem si heslo rovnou nezměnil, ale jestli to takto bude pokračovat, tak zástupce to vyhodí z mého účtu a já zešednu. Hru si v menší míře platím a nepřijde mi fér, že se support takto chová k lidem, platícím či neplatícím.

Nemáte nějaké rady jak dál pokračovat? Píšu adminovi SZ a ikdyž je online tak vše ignoruje

Děkuji

• Osobne mám pocit, že v poslednej dobe to ide z CZ podporou dole vodou viď Vianočný mier, ktorý sme si museli vydupať spamovaním na svetovom fóre u Georgiho. No uvidíme čoho sa ešte dočkáme :/ resp. nedočkáme

• Že nastane problém je normální, ale vždy je důležitý vyřešení. Je to opravdu ostuda a hlavně drzost k hráčům, že jejich požadavky nejsou vyřešeny v rozumném čase. Nemít zástup, tak máš po jednotkách, kdyby alespoň ten účet nějak zajistili do vyřešení problému. Takhle ti můžou pokazit celou hru. Chtěl bych vidět jak by bylo ze strany podpory řešeno, kdyby ti poumírali jednotky. Už teď by měla přijít nějaká kompenzace. Bohužel kdo ti může pomoci je jen technická podpora a ta si fakt dává na čas.

Zatím to na mne působí hraj plať, ale ideálně nic po nás nechtěj. Vánoční mír to bylo taky dobré téma.

• Tak Vás všechny zdravím :-)

Nastalá situace byla z důvodu otestování naší bezpečnosti nějakými šibaly - účet hráči již funguje, vše řešíme -> nebyl jediný, avšak všem jsme účty zprovoznili.

Díky dobře nastavené bezpečnostní politice byl v rámci jejich bezpečnosti automaticky napadeným hráčům zablokován účet a na základě kontaktování podpory byly účty odblokovávány :-) Díky tomuto zásahy byl tedy dopad na hráče minimální.

Co se týče míru, tak to byla má chyba a omluvil jsem se za ní....všichni jsme pouze lidé a posun byl +4 hodiny oproti zvyklostem, oproti jiným lokálním světům naopak mír začal i o nějakou tu hodinku dříve.

Avšak beru si ze zdejší diskuze i zpětnou vazbu a pro zrychlení. Z tohotu důvodu budu nabírat nějaké dobrovolníky, kteří zlepší reakční dobu a budou mít možnost podívat se "za oponu".

Vzhledem k tomu, že byl problém vyřešen thread uzavírám. Díky za vyjádření vašich názorů.