Meme Waaaaaaaaaaaaaaaars!

• Polyho dobrodružství v divočině "Interview s Polenoo"

External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

• Tak toto video som chcela použiť ja na vás....si ma predbehol :)))

aspoň viem, že to, čo som doň chcela dať....by bolo úplne pravdivé

lebo toto video som dala u nás do chatu - takže hrajte si to ďalej tak ako hráte a fakt

tu už nebude žiadna cz sk komunita, lebo nikoho to nebude baviť a zázračne každý

bude hrať svôj "posledný" server .....tak ako Elán robil svôj posledný koncert :))

• Tak toto video som chcela použiť ja na vás....si ma predbehol :)))

aspoň viem, že to, čo som doň chcela dať....by bolo úplne pravdivé

lebo toto video som dala u nás do chatu - takže hrajte si to ďalej tak ako hráte a fakt

tu už nebude žiadna cz sk komunita, lebo nikoho to nebude baviť a zázračne každý

bude hrať svôj "posledný" server .....tak ako Elán robil svôj posledný koncert :))

Sorry ale tohle video je neznámější meme na světě u nás na chatu to postovali ať na to něco vymyslím s Polenem po té vaší akci, takže nebuď paranoidní.

• Sorry ale tohle video je neznámější meme na světě u nás na chatu to postovali ať na to něco vymyslím s Polenem po té vaší akci, takže nebuď paranoidní.

Maxi to je zbytocne :) Lahsie sa hadze vina na spehov, zlatky, multaky a neviem co vsetko, ako by si mal niekto priznat ze "aha toto som asi nevymyslel zrovna najlepsie", alebo ze "hmm, toto bolo dobre zahrane, co stym dalej?". Nie, CZtka vo vseobecnosti su len o ohovarani, nedoprajnosti a za kazdym uspechom sa automaticky musi vyskytovat podvod.

Tento meme si zazil asi kazdy co to hraje uz nejaky ten server :)

@dzami neviem co riesite v chate ale tym ze nas tu uz obvinujes na zaklade asi najviac famouse meme videa, tak predpokladam ze za to budes hadzat aj dalsie veci ako aj napr. preco tam bolo dnes tolko defu atd.. Tak ti na to radsej aj takto odpoviem. Ten vas krok bol predvidatelny a ocakaveny, preto som nasich na to pripravil uz davno a este dnes rano spravil def call.. http://prntscr.com/r1ywl2

• Je to tak, Polyho věštící koule. Ještě před založením vesnice věděl že na něj půjdete... xD http://prntscr.com/r1ywl2

• Vy mě hrozně bavíte ((-: nebejt ta hra pay to win tak už dneska na tom ani serveru nejste :D :D půlka z vás nemá ani plusko, nevím jestli jste tak naivní nebo jestli si myslíte, že nejde vidět jak zlatíte každou kravinu :D

Tohle sem uplně nepatří vzhledem k tomu, že toto vlákno je určené pro Memes, nicméně si dovolím na tvoji zprávu reagovat.

Nikdo nenapsal, že tu nemáme pár větších zlatkařů (já, Polenoo, Charlie), jen že většina z našich hráčů opravdu zlatky buď nepoužívají vůbec nebo jen minimálně ( např. MAX, který je přesto první v POP a má perfektní DEF). Samozřejmě když si hodně aktivní hráč a k tomu máš zlatky, tak můžeš získat výhodu (psychickou odolnost vůči vykatování např. :P) či získání předmětů v aukci, ovšem když nepočítám předměty, které hráči přináší jen nějakou dočasnou výhodu v podobě jednotek zdarma (zvěř), či obnovu jednotek při obraně nebo útoku (náplasti, obvazy), tak si zlatkami nějak extra nepomůžeš, aby si měl jistější výhru v Travianu a pokud tomu nevěříš, tak to je pouze z toho důvodu, že si pravděpodobně nehrál jiné web browserové hry, kde opravdu (PAY TO WIN) platí.

Osobně nejsem vůbec proti, jestli chcete udělat nějaký společný chat, kde by jsme se pobavili o tom, co a jak zlepšit v rámci komunikaci s daným královstvím, jak to udělat aby i bez ,,zlatkování,,

V každém království je pár hráčů, kteří se nebojí koupit zlatky a rychle je utratit, ovšem při prvním neúspěchu buď smaže nebo se z něj stane toxický hráč, což je obrovská škoda.

Tato hra je nejen bojová, ale i strategická a sociální a je naprosto nezbytné umět v ní správně a vhodně komunikovat s různými typy hráčů, tak aby království dobře drželo pohromadě a fungovalo vše jak má.

Zároveň nevidím důvod proč by muselo být nefér, to když se domluví skupinka několika zkušenějších hráčů, že budou hrát spolu.

Jediné v čem mají výhodu je to, že už většina z nich ví dost věcí co nemá dělat a jak se zachovat v určitých situacích (což ovšem i u nově vytvořených království, kde jsou úplní nováčci, to lze vyřešit).

Všechno ostatní je o komunikaci.

V případě, že by jste toto téma chtěli nadále probírat, jsem Vám všem určitě ve hře k dispozici.

Děkuji a pokud možno zkuste si užít zbytek herního věku

Tohle sem uplně napatří vzhledem k tomu, že toto vlákno je určené pro Memes, nicméně si dovolím na tvoji zprávu reagovat.

A tohle možná stačilo - nebylo třeba reagovat :-) Tohle je soutěž a zábava :-) Jak koukám, tak to nechám běžet do pondělí a pak asi uzavřu :-) Tohle je prvotní reakce, když je někdo dobrej -> on podvádí, bere steroidy, někoho podplatil, zaklekla pod stůl, je to kampááááááááň (aj kam jsme se to dostali - Prchale pomoc....). Ale jinak začátek byl prostě super! Díky vám moc za to, u některých jsem se fakt pobavil :-) Stálo by za to tohle dělat periodicky? Zase aby to neztratilo kouzlo a stačila se nastřádat kreativita, že jo :-) Ještě z toho udělám nějaký výstup a dám vědět. Zatím pokračujte v kretativním a kontstruktivním duchu.

Příští týden vymyslím něco jiného a nebo.... no nechte se překvapit :-)

P.S.: Našel jste někdo GIF, co má pod 1 MB? To je limit tady prej :D GIF wars by bylo fajn pokračování, ale má to svoje limity :D

• Helpful

Dámy a Pánové, přinášíme Vám záběry přímo z bunkru Veteránů ihned po dokončení (ne)úspěšné akce proti Ebrietas.

Je příběh pravdivý ano či ne? Věřte nevěřte.

External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

• Dámy a Pánové, přinášíme Vám záběry přímo z bunkru Veteránů ihned po dokončení (ne)úspěšné akce proti Ebrietas.

Je příběh pravdivý ano či ne? Věřte nevěřte.

External Content youtu.be

Saaaakra! Tohle je radikální! :D Ježiši vy mi děláte radost! :D Chybělo mi tam akorát -> "to nikoho nenapadlo naspat jméno "Nimda" po zpátku?!" :D

Jo jen pro upřesnění, ty slony jsem poslal do Indie před prvním útokem :D A rozbombili mi za tuhle srandu vesničku! :-(

• Takže jsem si prošel znovu všechny vaše příspěvky a znovu jsem se dost zasmál. Dali jste si s tím dost práce a tak mi až přijde škoda vás odbýt nějakou generickou odměnou dle předpisů.

Takže jsem se já a rada složená ze mě a hromady mých alter eg rozhodla, že kdokoliv získal 5 a více liků na postu a napíše mi ticket (přes help-centrum), kam přihodí screenshot s jeho příspěvkem a světem, kam to chce hodit, dostane nějakou personalizovanou odměnu :-) Co vy na to? Souhlasíte co? No to je dobře. Takže tohle vláko uzavírám, moc se mi vaše aktivita líbila, vymyslíme podobný ptákoviny. Piště mi klidně další nápady (jako to někteří z vás dělají) a uvidíme, co s tím podnikneme. Ještě jednou díky!

Pac & Pusu,

Tkey

P.S.: Poslední meme odráží všeobecnou náladu v naší banánové republice a moji rozdavačnou náladu! :D