Dobří lidé, válečníci, válečnice,
sešlo se víc věcí najednou, brzy nás čekají narozeniny a COM speciální servery. Těch se rozhodně zúčastněte, nebudu prozrazovat více, ale měla by to být sranda
Mnozí s vás si určitě všimli, že se nám trochu nepovedlo dobře naplánovat velikonoční mír - zčásti to byla má chyba a zčásti systém, sliboval jsem nějakou náhradu.
Tady tedy je, kdokoliv sem přispěje, dokáže si z toho udělat nějakým způsobem srandu (hele šetřete mě, jo ), tak mu zkusím vymyslet nějakou personalizovanou odměnu. Postiženým také, ale ještě lepší bude něco vytvořit a nahlásit postižení skrz ticket. Chcete si udělat srandu a vytvořit nějaké meme jen tak? Ohledně situace na nějakém serveru? Tak do toho!
Ideální by bylo hodit nějaký srandy sem, screen srandy (meme), ten hodit do ticketu a v něm kam náhradu nebo odměnu přihrát (CZ svět) a já budu konat Nejde ti meme? Tak necháme na tobě, cokoliv kreativního - básnička, fotka s Travian tématikou, udělal snad někdo roušku s Travian Kingdoms tématikou (kdo dostane pusu?!), kreativitě se meze nekladou! Nahý fotky přijímám pouze od slečen a to po třech pivech, díky za pochopení
Nějak se to podařilo s menšími problémy vyřešit, ale i tak se Vám všem znovu omlouvám, taková věc se nám stává maximálně jednou za 10 let!
Takže já zase vykopávám ok? Tak nějak to vypadalo, když tenhle problém nastal a já měl připojení z roku 1998 (pár kb za sekundu), honili nás vojáci a lidem umírali jednotky - naštěstí je umím rychle obnovit, jak mnozí poznali Jo a když si to přečtou, tak díky aktivním hráčům, co kontaktovali mé kolegy a ty udělali nějakou rychlou záplatu, takže samozřejmě patří díky i nim
Jo memes se dají dobře tvořit třeba tady - https://imgflip.com/memegenerator a žádný hejty vy kujóni!