Herkese Selam bayramdı seyrandı derken konuyu anca açabildim. Bu konu 28.07.2020 tarihinde 1. olarak bitirdiğimiz TR4 serverının hikayesidir. Yazdıklarım tamamen beni bağlar çünkü oyuncu kalitesi en düşük server burası olmuş olabilir. Sinirlerime hakim olamayabilirim
Öncelikle 57. Alay ile ilk kez oynadım bu server bana Franz , Heassea , Miskiamber gibi bir çok arkadaş edinmemi sağladığı için ayrı bir yeri olacak. Bu kişiler haricinde oyunu ısrarlarımız sonucunda bırakmayan Shiro , Crixus gibi onlarca insanada ayrıca teşekkür ederim
Bendeniz Üstünbey (Murat) krallığa 30. günlerde dahil olup daha sonrasında savunma kordine eden ve yaşanılan bir çok olayda diplomasiye katkıda bulunan nacizane birisiyim o yüzden özellikle son 20 günde server özelinde yaşanılan olaylara hakim olduğumu düşünüyorum..
Tüm bu yaşanan süreç sonucunda söyleyeceklerimi de en başta yazayım yazı uzun olursa okumaktan vazgeçip kapatırsanız diye ALLAH kimseye CxSapsarı , Fenerbahçe , Sarpek , Cago Reis , Patafix gibi insanlarla aynı saflarda mücadele etmeyi nasip etmesin.
Bunun nedeni açıktır ki Patafix'in ASİLER krallığının bütün hazinesini valilerinden oyuna devam edenler olduğu halde 1 gecede 2-3 ay boyunca küfür ettikleri ve karaktersiz olduklarını söylediği ZARO krallığına peşkeş çekmesi. Sapsarı Fenerbahçe Sarpek Cago Reis gibi kendine oyuncu diyenlerin ise bunu kabul etmesi ( evet kabul edebilirler bu bir meşreb genişliğidir) Üstüne biz bunun ayıp olduğunu söylediğimizde ise siz zaten oyun oynamıyorsunuz kenara kurdunuz krallığı oyun başından beri farm yapıyorsunuz gibi gibi boşboş dayanağı olmayan ( saldırı ve savunma sıralamasın birinciliğimiz devam ederken) laflar söylemesi.
Üstelik İconia ( Asiler kralı)'nın temsilciliği Sarpekte (ZARO krallığının derebeyi) olup ( Bunu yapan İconia hesabının sahibi RIZA abi değilmiş kendisi öyle söylüyor ) oradan wow a müdahale ve hazine çekerken köye gelen defleri geri gönderme gibi gibi bir dünya oyun içi rezilliğe imza atmış kişilerdir. Bu söylediklerim bütün ZARO krallığını veya ASİLER krallığının hepsini kapsamaz lakin yönetim tayfasının bilgisi olduğuna eminim oyunu hak ettiği gibi oynayan insanlara hiçbir lafım yok bu insanlara bildiğim kadarıyla isim isim yazının sonunda yer vericem.
Neyse gelelim TRAVİAN nedir 57. Alay ne yapmıştır. Travian savaş bazlı strateji oyunudur şartlar durumlar neyi gerektirirse ona göre kısa ve uzun vadede strateji belirler ona göre oynar ya kazanır ya kaybedersin.. 57. Alay kralı Franz'n önerisi ve genel üyelerin kabul etmesiyle 0-0 wowuna değil daha aşağıya kurulmuş gelişmeyi beklemiş gelişirken oyun içerisindeki diğer krallıklar arasında dengeyi korumuş (ZARO ile Asiler arasındaki savasta zaro ile saldırmazlık anlaşması yapmış yeri gelip bazı köylerini deflemiş) wow kurulduktan sonra 51 seviyeden itibaren zaten bu anlaşmanın bitirmeye yönelik oynamış bir krallıktır.
Yani kısacası 20k asker görüpte aa benim ordum var hadi saldırayım dememiştir elinde ordu tutmuştur. Bunun dezavantajını hazine konusunda ve geç gelişme konusunda yaşamış krallıktır. Her stratejini bir avantajı birde dezavantajı vardır . Bunu bilmeyen matematik cahilleri anca farm yapıyorsunuz diye konuşur daha sonra raporlarda göreceğiniz üzere 86 seviye civarı olan 2. wowumuzda ki 400k lık def askerine 11 tane ordusunu bırakıp gider. Bu rezillikler diz boyunu aşmış öyle bir hale gelmiş ki düşünün PATAFİX kendi krallığının wowuna saldıracak kadar alçalmıştır.
Neyse çok uzun oluyor son olarak ne kadar saçma ve oyun kazanma hırsıyla bana göre karaktersizlik örneği sergilenen bu server da oyun bittiğinde bizim hala 1.1 m civarı defimiz vardı. Buna cevap olarak siz hiç saldırı alamadınız ki diyen olursa
ne yapalım kendi kendimize mi saldıralım birader gelip saldırsaydınız diyerek cevap veriyorum raporları aşağıya bırakıyorum. Sonra ki serverlarda bu ismi geçen oyuncularla karşılaşmamak dileğiyle ve sizinde karşılaştığınızda nasıl oyuncular olduğunu bilmenizi istediğim için bu yazı burada dursun esen kalın.
Serverın yarısından beri ZARO krallıığına tek başına kök söktüren makalamukara reis seninde ellerinden öperim
Son olarak oyunu bırakmayıp kendi hür iradesiyle oyunun son bölümünde bizimle oynayan ( kesinlikle buna zorlamadık ) TR4 serverında herkesten çok hakkının yendiğini düşündüğüm ASİLERİN ONURLU EKİBİNE mücadeleyi bırakmadıkları için teşşekkür ederim.
The Order , SaltukBuğraHan , Zaliminko, Delibalta, Malikar , İlengiz, Cenap , CSONTEMEL, Tuncelbaba, Kadir Kaan , TrEneSefa , Cinekolog , Yunus - AKC- , Arıza , AhMetin , seib, KaraElmas , Mm Kurthan , Cınar // Bu kişiler ihanete uğrasada emekleri peşkeş çekilsede bir şekilde oyuna devam etmiş sonraki serverlerda beraber oynamak istediğim kişilerdir
Bu oyun reel zamanlı ve reel kişiler ile oynandığı için oyundaki hareketleriniz gerçek hayattaki karakterlerinizin yansımasıdır..
Oyunu hakkıyla oynayan herkesin eline sağlık .
99 seviye wowumuz dururken 88 seviye wow gelen muhteşem dehaların raporları:
0f9b3333-8a96-4609-ae8a-1b12cd837fc1.jpg2a0f1c46-4ace-4050-a033-0dd04709e93b.jpg3b941477-7bac-44fa-895b-99e787311d38.jpg51d500e1-289a-441d-9d8c-f8d21273a3f0.jpg94ff0cb4-769e-4a9c-be32-08882f9b778d.jpg654ba6de-a53f-4e1d-aeb0-2a515104d0dc.jpg23616d58-cccc-4557-b480-a7aeeed1382e.jpg2874993a-fa15-4629-abb4-dda04fd9d8b3.jpg4239012a-406c-4496-8ad4-5492efff86ab.jpg