TRx3'de Kimler Burada ?

• Herkese merhaba.

Bildiğiniz gibi Trx3 sunucusu 17 Kasım'da başlıyor.Kimler bu serverı kazanmak için burada olacaklar ? Hangi krallıkları şan ve şeref için savaşırken göreceğiz ?

Davullar çalmaya, borazanlar ötmeye başlaşın.Kılıçlar bilensin, planlar yapılsın !
    Bakalım kimler bir adım önde ? :/

Moderatör

Travian Kingdoms TR

• PLUTON olarak serverda Igor ve 50 kişilik Bolşevik rejiminin temsilcilerinden oluşan dostlarımızla yer alacağız.Amacımız,bizi hor gören,gezegenliğimizi elimizden alan hainleri cezalandırmak.

Elendil  Kaos  Leonidas Benim avatara bir şey olmuş,galiba bir problem var forumda.Lobideki profil yerine bambaşka bir profil gözüküyor forumda.

• PLUTON olarak serverda Igor ve 50 kişilik Bolşevik rejiminin temsilcilerinden oluşan dostlarımızla yer alacağız.Amacımız,bizi hor gören,gezegenliğimizi elimizden alan hainleri cezalandırmak.

Elendil  Kaos  Leonidas Benim avatara bir şey olmuş,galiba bir problem var forumda.Lobideki profil yerine bambaşka bir profil gözüküyor forumda.

Merhaba LovëGood.
    Forumda çalışmalar yapıldığı için bir kaç problem var, fakat en kısa zamanda giderilecektir.

Forumdan ve oyundan giriş-çıkış yaparsanız probleminiz düzelecektir.

Problem tekrar oluşursa destekle iletişime geçebilirsiniz.

İyi oyunlar, başarılar :thumbup:

Moderatör

Travian Kingdoms TR