Avatar İsim Değişikliği Talepleri Hk.

• Travian-Kingdoms-t-c-forum.jpg

Değerli oyuncularımız,

Bildiğiniz üzere devam eden oyun dünyalarında bir oyuncunun avatar ismini değiştirmesi mümkün değildi. Ancak destek ekibimiz aracılığı ile yapılan talepler değerlendiriliyordu. Ne yazık ki bu durum oyun içinde karışıklığa sebebiyet verebileceği gibi, bütün oyuncuların haberdar olmadığı bir uygulama olması sebebiyle bu tarihten itibaren yapılacak olan isim değişikliği taleplerinin olumlu yanıtlanmayacağı yönünde karar kılınmıştır.

Keyifli oyunlar dileriz.

Kılıcınız keskin olsun!

Travian Kingdoms Ekibiniz

• İyi de, 15 yıldır oynadığım nick i "sevmedik bu ismi" diye kabul etmediniz. Bizim ufaklık ta uğraşmış olmayınca saçma sapan bir isim yazmış. Yılların ismi niçin kabul etmediniz anlamadım, bu konuda yardımcı olun zira bana ait olmayan ve hoş olmayan bir isimle oynamak zorunda kaldım

• İyi de, 15 yıldır oynadığım nick i "sevmedik bu ismi" diye kabul etmediniz. Bizim ufaklık ta uğraşmış olmayınca saçma sapan bir isim yazmış. Yılların ismi niçin kabul etmediniz anlamadım, bu konuda yardımcı olun zira bana ait olmayan ve hoş olmayan bir isimle oynamak zorunda kaldım

Değiştirilen nickiniz neydi? Uygunsuz ise değiştirilmiş olmalı, bildiğim kadarıyla uzun süredir kolay kolay isim değişikliği yapılmıyor.

Moderatör

Travian Kingdoms TR

• KillForYou, yıllardır bunu kullanırım. "oyun başında bu ismi beğenmedim" diye uyarı verdi, Kill_ForYou yaptım, _KillFOrYou yaptım, hiçbirini kabul etmedi.