farmení bývalého člena království

• Ahoj , opustil jsem království .

Jeden hráč království , které jem opustil , mě farmí . Úkryty mě dalece převyšují kapacitu skladu a sýpky , ale on si stále něco odnáší . Dokonce jsem těsně před útokem odeslal všechny suroviny do další mojí vesnice , ale stejně si odnesl nějaký ty suroviny .

Může mi někdo vysvětlit , proč se tak děje ?

Měl jsem za to , že by to mělo všechno zůstat v úkrytech .

• Vzhľadom na to, že si opustil kráľovstvo a tvoj bývalý kráľ ti neudelil ochranu, tak od teba nevyberá dane priamo a ostávajú ti v daňovom fonde. Ktorýkoľvek hráč ti ich teraz dokáže vybrať útokom. Nie je možné sa proti tomu chrániť úkrytmi, len postavením skrytej pokladnice.

• Ahoj , opustil jsem království .

Jeden hráč království , které jem opustil , mě farmí . Úkryty mě dalece převyšují kapacitu skladu a sýpky , ale on si stále něco odnáší . Dokonce jsem těsně před útokem odeslal všechny suroviny do další mojí vesnice , ale stejně si odnesl nějaký ty suroviny .

Může mi někdo vysvětlit , proč se tak děje ?

Měl jsem za to , že by to mělo všechno zůstat v úkrytech .

Jak ti tu borci píšou, tak můžou brát daně. Další možnost je to, že Germáni mají v základu schopnost ukrást určité množství při loupeži i přes úkryty, pokud má hráč navíc zlodějův pytel, pak je možné toto množství navýšit :-)