Zdarvím lidi.
Mám dotaz a omlouvám předem, jestli ho píšu blbě.
Existuje i jiný způsob pozvání do království ( než je postavení menhyru ) když je hráč mimo území??
Děkuji za odpověď
Zdarvím lidi.
Existuje i jiný způsob pozvání do království ( než je postavení menhyru ) když je hráč mimo území??
Děkuji za odpověď
Zdarvím lidi.
Děkuji za odpověď
Zdar a sílu,
pár možností je, nejjednodušší je menhir, pak je tu možnost přemístění, která se hráči za určitých podmínek nabídne a pak je tu samozřejmě možnost založit si další vesnici na území daného království a tím pádem tě mohou pozvat
Pěknou hru
Nebo lze hráče pozvat jako vévodu a následně ho z toho postu sundat, takže spadne na guvernéra
Potřebuji odejít z králoství, kde hraji mimo vliv, jak to mám udělat?
Potřebuji odejít z králoství, kde hraji mimo vliv, jak to mám udělat?
Možnost odejít z království najdeš v ambasádě nebo na tebe může král zaútočit a tím tě z království vyloučí
Zdravím
mám takový technický dotaz. Případ kdy už dopředu vím že chci království přestěhovat, Postavím jako král druhou ves na místě kam se chci stěhovat, postavím palác aby byla jako hlavní. Mohu své guvernéry pomocí menhirů pak přetáhnout na nové místo, nebo musí opustit království a já je pak musím znovu pozvat. Je potom pování možné hned, nebo je tam prodleva kdy se musí se stěhováním počkat. Díky za odpověď
Zdravím
mám takový technický dotaz. Případ kdy už dopředu vím že chci království přestěhovat, Postavím jako král druhou ves na místě kam se chci stěhovat, postavím palác aby byla jako hlavní. Mohu své guvernéry pomocí menhirů pak přetáhnout na nové místo, nebo musí opustit království a já je pak musím znovu pozvat. Je potom pování možné hned, nebo je tam prodleva kdy se musí se stěhováním počkat. Díky za odpověď
Zdravím,
menhiry se dají použít pouze pro nově přijímané členy, takže musí být mimo království