Kışın 50 Sözcüğü

• Sevgili oyuncular,

Her yerde kar var. Ancak bu buz gibi hava nereden geliyor? Neden kar yağıyor ve bundan sonra ne olacak? Marcus, Wren ve kabile reisinin kafasında çözülmemiş sorular var. Ancak maceracı bazı dikkate değer hikayeler biliyor. Az konuşan bir adam, hikayesini 50 veya daha az kelimeyle paylaşıyor.

Quote from Maceracı

Kış beklenmedik bir şekilde gelmiş olabilir ama daha önce kar görmüştüm. Bir keresinde dağlarda :elephant: ile yürüyüş yapmıştım. Kar fırtınası yüzünden çok fazla şey görememiştim ama sonra büyük hayvanlardan biri çığı tetikledi. Dağlar küçük tepelere dönüştü ve hepimiz hayatta kaldık.

Şimdi maceracı rolüne geçme ve bir kış hikayesi anlatma sırası sizde.

Kriter

1. Hikayenizi 50 veya daha az kelimeyle:!: sınırlayın
    2. Hikayenizin bir başı, ortası ve sonu olmalı.
    3. Askeri birlik ifadelerinden en az birini kullanın ( bunlar da kelime olarak sayılır).
    4. Hikayeyi bu konuya cevap olarak gönderin.
    5. Ayrı gönderilerde en fazla üç hikaye yayınlayabilirsiniz.

Kelimeleri saymanıza yardımcı olacak bir web sitesine bağlantı: WordCounter - Kelime Sayımı ve Doğru Yazım

Başka birinin daha önce yayınlamış olduğu bir hikayeyi kopyalamak elbette yasaktır. Ancak devam etmek veya birine atıfta bulunmak istiyorsanız bunu yapmaktan çekinmeyin.

Ödüller

Kazanma şansı elde etmek için yukarıda belirtilen beş kriteri yerine getirmeniz gerekmektedir.

• Kendi jürimizin en sevdiği hikaye için 1x 50 Altın kuponu.
    • Hikayesi en çok tepki alan katılımcı için 1x 50 Altın kuponu :thumbup:<3
    • Tüm yapılan girdiler arasından 1x ilave macera çekilişi yapacağız.

50'den fazla hikayeye ulaşırsak bazı ilave ödüller ekleyeceğiz!

Kar bir süre devam edeceğinden kar yağışının ilk iki ayında yarışmaya katılabilirsiniz: 1 Aralık 2021'den 31 Ocak 2022'ye kadar. Merak etmeyin; kar daha uzun süre yağacak – en azından Travian Kingdoms'da.

Mutlu yazma ve okumalar!

:chieftain-gauls::birds-of-prey::war-elephant::elephant::senator:

• Bu konunun diğer taraftaki eşleniği. Orada ciddiye alıp hikaye yazıyorlar. Bize gelince pek ilgilenen yok. :D

• Bir galya askeri kadar cesur ve akıllıı saglam savunmacıydı bizim:chieftain-gauls: lotus.

Günlerden bir gün yonettigi ordunun senetörü olarak:senator: açlıkla nasıl başa çıkacagını düşündü.

Kışın sert bastırmasına aldırış etmeden en keskin bakışlı gözcülerini:birds-of-prey: dagın zirvesine keşif için yollamıştı.

Yolculugun zor geçecegini düşünmüş olmalıkı yabani filleri :elephant: ehcilleştirip bu kadar saçma koşullar için yazı bekleyen yoneticileri taşıması için emir vermişti :DDDD

• Kış mevsiminin aniden bastırmasıyla birlikte :chieftain-gauls: kabile reisi,

senatorleri:senator: toplayarak alınacak önlemleri masaya yatırdı.

yapılacak en önemli işin öncelikle durumu gözetlemek :birds-of-prey: ve sonrasında

başta filler :war-elephant: olmak üzere tüm canlıların kardan etkilenmesini önlemek olarak karara bağlandı.

• Kuzeydeki Galya isyanını bastırmak için görevlendirilen :legionnaire: birliğinde sıradan bir askerdim. Evimden kilometrelerce uzakta, bilmediğim bir arazide tek başıma ilerliyordum. Aniden bastıran fırtına bütün birliği dağıtmış ve karmaşada kaybolmuştum.

Fırtınanın dinmesiyle birlikte uzaklarda yanan ateşin ışığını gördüm. Son gücümle ateşe yaklaştım fakat o da ne? Ateşin etrafındaki askerler Romalı değil!

• Köyümüz ardındaki gizemli dağlarda :druidrider: adında yaşlı bir adam yaşardı. Herkese yardımcı olur, herkesin derdine koşardı. O lanetli günde köyümüzü o kurtardı.

:guardsman: olanca gücüyle surlarımıza dayanmıştı. Gücümüz tükenirken :chieftain-gauls:, Druyid'den yardım istedi. :druidrider: büyülü asasıyla bütün Natarları yendi ve yeniden geldiklerinde savaşmamız için yeteneklerini bütün köye öğretti.

• Tarihin değişmez kurallarından birisidir kış aylarında savaş yapılmayacağı. Peki ama kış aylarında neler olur ?

:senator: Roma senatörler meclisi halkı yeni yerleşim yerlerinin fethi konusunda cesaretlendirmek için roma tiyatrolarında halka açık toplantılar yaparlar ve halkı ikna için seslenirler.

:clubswinger: Cermen orduları ise kılıçlarını ve kalkanlarını onarıp bahar başıyla birlikte romanın aşılmaz denilen surlarını aşabilmek ve ganimet elde etmek için halk hikayeleri ile birlikte cesaretlenip, coşarlar.

Galya topraklarında kış ayları tamamen sükut ve huzur içinde geçer. Korunaklı topraklarda tuzaklar kurulmuş ateşler yakılmıştır. :druidrider: Druyid asasını yere vura vura anlattığı çocuk hikayeleri ile çocukların gözlerinde efsaneleşir. :swordsman: Kılıççı kılıç ustalığını konuştururken, :theutatesthunder: toytat ise şimşeğini yani atını eğitmektedir. Çünkü toytatın atı hırçın bozkırdan yeni yakalanmış ve henüz dizginlenememiştir.

:birds-of-prey:  öte yandan kış ayları dağın zirvesinde ki gizemi bir süre daha örtmek için tüm şiddetiyle kendini gösterir.

• Bastırmıştı yine kar zemheri ayazı titriyordu bizim falanksları,

Bastık zırhları 20 ye kuşattık askerlerimizi bekledik yine gelecek saldırıaları.

Ama her zamanki gibi defçiye ne gelen olduu nede giden herkes dikmiş gözü ofçuya..

Başlarım böyle oyuna :)) 3 sv geçti hala bir saldırı gelmedi of oynarsam bir daha banada aşık boşnak demesinler ^^^^^^^^^^

• Öncelikle zaman ayırıp da yazdığınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin hikayesinde az çok emek var ama bizim Juri olarak favorimiz ise aşağıdaki hikayesi oldu

Köyümüz ardındaki gizemli dağlarda :druidrider: adında yaşlı bir adam yaşardı. Herkese yardımcı olur, herkesin derdine koşardı. O lanetli günde köyümüzü o kurtardı.

:guardsman: olanca gücüyle surlarımıza dayanmıştı. Gücümüz tükenirken :chieftain-gauls:, Druyid'den yardım istedi. :druidrider: büyülü asasıyla bütün Natarları yendi ve yeniden geldiklerinde savaşmamız için yeteneklerini bütün köye öğretti.

En fazla tepki alan hikaye:

Romalı :senator: kızi :theutatesthunder: atıma alup kaçacağum seni
    :equites-legati:   :equites-imperatoris: :equites-caesaris: lerde gelse tutamazlar bizi
    Dağlık taşlık yollarda :rat::wolf: :bear: çıksa karşuma bırakmam asla seni
    Seviyom alacağum :natarian-emperor: huzurunda :chieftain-gauls: eşliğinde yapacağum düğüni...

Ve yaptığım macera çekilişinde de kazanan:

Bir galya askeri kadar cesur ve akıllıı saglam savunmacıydı bizim:chieftain-gauls: lotus.

Günlerden bir gün yonettigi ordunun senetörü olarak:senator: açlıkla nasıl başa çıkacagını düşündü.

Kışın sert bastırmasına aldırış etmeden en keskin bakışlı gözcülerini:birds-of-prey: dagın zirvesine keşif için yollamıştı.

Yolculugun zor geçecegini düşünmüş olmalıkı yabani filleri :elephant: ehcilleştirip bu kadar saçma koşullar için yazı bekleyen yoneticileri taşıması için emir vermişti :DDDD

oldu.

Ödüllerinizi en kısa zamanda özel mesaj yoluyla ileteceğim. :)

Keyifli oyunlar dilerim!

• Başlığın adı 50 kış sözcüğü, açıklamada 50 kelimeyi geçilmemesi şartı var. Ancak jürinin seçtiği yazı su kasidesi gibi upuzun.

Çekilişle seçilen hikaye 50 kelimenin üzerinde. (Çekilişe katılmaması lazım normalde)

50 karakter sınırı neydi? 50 karakter sınırı sevgiydi...

Konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi merak ediyorum.

• Haklısınız, ikinci olarak da siz vardınız aklımda zaten. Oilhan'ın da hikayesi çok güzel ama maalesef kurallara takılmış. Tebrik ederim.

• Haklısınız, ikinci olarak da siz vardınız aklımda zaten. Oilhan'ın da hikayesi çok güzel ama maalesef kurallara takılmış. Tebrik ederim.

Merhabalar,

Adil davranışınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşın hikayesi kesinlikle çok güzel.

İnanın hikayeyi 50 kelimeye sığdırmak için çok törpüledim. Uzun hali daha güzeldi. :)

Tekrardan teşekkürler.

Sevgiler.