Mobil uygulama yetersiz

• Mobil uygulama aşırı hata (bug) dolu ve tarayiciya göre eksikleri çok fazla. Örneğin heroya stat dagitmak istiyorum ama hammaddeye puan veremiyorum. Bu ve benzeri çok fazla hata mevcut. Güncelleme istiyorum.. :(

• Mobil uygulama aşırı hata (bug) dolu ve tarayiciya göre eksikleri çok fazla. Örneğin heroya stat dagitmak istiyorum ama hammaddeye puan veremiyorum. Bu ve benzeri çok fazla hata mevcut. Güncelleme istiyorum.. :(

Merhaba,

Mobil uygulamadaki sorunların çoğundan haberdarız ve tarayıcıdaki deneyimi sunmadığını biliyoruz. Geliştirici ekibimiz mevcut ve yeni ortaya çıkan sorunlar için düzenlemelerle uğraşsa da istediğiniz derecede bir deneyim sunmadığının ben de bir oyuncu olarak farkındayım. Fakat eskiye göre bir çok iyileştirme yapıldı ve şuan için en azından gayet kullanılabilir bir durumda. Acaba cihazınız android mi yoksa iOS mu, öğrenebilir miyim?

• Benim cihazım iOS ve arayüzde çok problem var. Özellikle harita… Köye tıklıyorsunuz normalde saldır, destek vs bir şeyler çıkar iOS’ta sadece Alanı İmle diyor tamama bastığımızda saldırma seçenekleri vs çıkıyor. Ayrıca tarayıcıdaki altın fiyatları ile iOS uygulamadaki altın fiyatları arasındaki alakasız fiyatları ne ile açıklıyorsunuz?