Chat království

• Ahoj,

Setkal se někdo s touhle situací?

Druhý účet (manželky) jsem přijal do království. Udělal z ní vévodu a připojil jí do chatu království.

Včera jsem v tom chatu řešil něco s jedním hráčem. Osobně ty zprávy vidím a to i v mobilní aplikaci, ale ona ne. Když to otevře v aplikaci tak má chat prázdný a to i v prohlížečové verzi. Dokonce tam můj účet nebyl vidět jako online, i když jsem ho měl otevřený v druhém prohlížeči.

Zkusila napsat testovací zprávu a ta se u mě zobrazila.

Díky za pomoc

• Tak to vypadá na problém v mobilní aplikaci.

Zkusil jsem to znovu přes prohlížeč. Přihlásil svůj účet a přes anonymní režim přihlásil druhý účet. Na obou otevřel okno pro chat království a zprávy navzájem chodí.

Pak jsem otevřel aplikaci na telefonu, a tam je chat království úplně prázdný. Přitom soukromé konverzace normálně chodí. :/

A on chat království neuchovává historii? Teď jsem koukal, že včerejší diskuze je pryč. :/

• Pro jistotu, mluvíme o tom stejném? Konkrétně myslím tohle.

Když jsem to dneska otevřel, tak tam nebylo nic. Vše co se včera napsalo bylo pryč.

A tohle ke snímek z druhého účtu, asi minutu po prvním snímku.

A pak mám ještě dotaz ke "klasickým zprávám". Konkrétně myslím toto:

Tu jsem zkusil odeslat jako pro království. Zajímalo by mě, zda se tady automaticky aktualizuje seznam příjemců zprávy. Tedy pokud někdo z království odejde, je odebrán i ze zprávy. Pokud do království přijde, tak je přidán automaticky do seznamu příjemců.

• Je mi to jasné, ale třeba manželka hraje pouze na telefonu. V království mám hráče, co notebook ani nemá. :D

Když tady mluvíme o apce, tak mi hráč psal, že se mu na slovensku aplikace z Google Play stahuje pouze v angličtině. :/

• Je mi to jasné, ale třeba manželka hraje pouze na telefonu. V království mám hráče, co notebook ani nemá. :D

Když tady mluvíme o apce, tak mi hráč psal, že se mu na slovensku aplikace z Google Play stahuje pouze v angličtině. :/

To protože slovenská verze není :-) Když si ale přehodí google play do cz, tak si může stáhnout českou verzi :-) Člověk nemůže mít vše - jeden národ má pěkně zachovalou ženu za prezidentku a druhá má TK apku v češtině :-) Lidi často zapomínají, ale pamatuju, kdy v apce nebyl ani chat, ani vybírání karet, nic...takže co je dnes je oproti minulosti lepší, mohlo by to být ještě lepší? Mohlo a snad bude :-)