Vokaž svého ultra-přísného hrdinu!

• Vážení hráči,

Seznam mě s tvým hrdinou a vyhraj ceny níže! Čas na účast máte do konce června: čtvrtek 30. července do půlnoci SELČ.

Co pro to udělat?

• Zveřejněte snímek obrazovky svého hrdiny
    • Řekni mi něco o svém avataru

Pro šanci na výhru musíte splnit kritéria zmíněná výše.

• 2x poukaz na 50 zlatých pro nejlepší vizáž hrdiny podle poroty
    • 2x poukaz na 25 zlatých pro účastníka s nejvíce reakcemi :thumbup:<3

Pokud se sejde více než 20 příspěvků, přidáme další odměny!

Příklad:

"Tohle je ultra-kruto-přísný hrdina, co má všechno co má mít. Má zbraně, štíty, Šemíka a pořád dobru náladu. Ne vůbec se mi nepodobá, ale nikdo není dokonalej. Bacha na Šemíká, rád Vám načůrá do bot, když se nekoukáte."

Každý hráč se může zúčastnit pouze jednou.

Těším se na setkání s vašimi hrdiny. Taky by mě zajímalo. Udělal jsi ze svého hrdiny takového zabijáka, aby se ti co nejvíce podobal?

• fotka na cestovní pas, brzy mu bude šest let, takže se těší na svojí první dovolenou do zahraničí, proto momentálně nikde nebojuje a krásně odpočívá doma!

Images

• pasted-from-clipboard.png
  • Co Vám mám o slečně říci... Myslím že moc nemusíme vždyť má i vlastní MERCH!!! Ale pro ty co ji neznají ráda pije čaj a hladí si kníra, sem tam setne nějakou hlavu a zatím dovolenkuje protože si dává pauzu od nabodávání nepřátel na kůl a lynčování neposlušných poddaných.
    Více jejích fotek můžete naleznout na https :// onlyfans/ TotoJeSmyšlenáAdresa .com

Hezký zbytek dne přejeme...

• Díky všem za účast. Soutěž je nyní uzavřena, jakmile se k tomu dostanu, tak napíšu jména výherců. Ale vzhledem k tomu, že vás bylo 5 a ceny jsou 4, tak jsou vaše šance na výhru dobré :-)

• Takže Výsledek je následující:

25G získává Zasz 2 za nejvíce reakcí

25G získává také D-T za nejvíce reakcí - druhý v pořadí, stejně by získal i Gargantua, ale nějak se musíte rozdělit, takže dostane jinou speciální cenu, jen mi musí sem napsat DM :-)

50G získává Voříšek za odkaz na onlyfans :D

50G získává Nobunaga Oda protože jeho hrdina je řezník

Odkazy s vouchery, které následně uplatníte v prémiovém menu, najdete na fóru v soukromých zprávách :-)

Ještě jednou díky za účast :-)