Nová herní kola - Leden 2023!

• Ahojte, nové herní světy najdete tady. Bohužel teď se speedu nedočkáme, ale zapsala jsem si vaše názory a pokusím se to předat vedení. Samozřejmě nemůžu zaručit, že se tak stane, ale zkusím svoje přesvědčovací schopnosti :evil: Já osobně bych dala taky přednost speedu, šneci jsou na mě prostě moc pomalý, ale chápu, že se taky musí vyjít vstříc hráčům, co je preferují. Kolik z vás hrává světy s nočním příměřím? Je to něco, co vyloženě preferujete a proč?

Myslím, že ti budú všetci vďační, ak sa vedeniu pokúsiš vysvetliť, aby sa czx3 servery neprekrývali - teda nový czx3 nezačne v čase, keď ešte neskončil iný czx3. Jeden speed, pauza, potom zapnúť další. Zvýši to účasť, zvýši to snáď aj kvalitu serverov a hlavne bude viac zábavy. Ak im tam hore teda ide o, to aby sa ľudia pri hre zabávali. :)

• Myslím, že ti budú všetci vďační, ak sa vedeniu pokúsiš vysvetliť, aby sa czx3 servery neprekrývali - teda nový czx3 nezačne v čase, keď ešte neskončil iný czx3. Jeden speed, pauza, potom zapnúť další. Zvýši to účasť, zvýši to snáď aj kvalitu serverov a hlavne bude viac zábavy. Ak im tam hore teda ide o, to aby sa ľudia pri hre zabávali. :)

Ahoj Bajty, pokusím se samozřejmě a já mám velikou trpělivost, takže ikdyž to bude chvilku trvat, budu se snažit tu nějaké věci změnit. Samozřejmě budu ráda za vaši pomoc. Jak se říká naděje umírá poslední a Gargantuo já jsem bohužel optimista ^^ tak to se mnou budeš mít náročný. ^^ Vy hráváte jen speedy nebo i šneky?

• Ahoj Bajty, pokusím se samozřejmě a já mám velikou trpělivost, takže ikdyž to bude chvilku trvat, budu se snažit tu nějaké věci změnit. Samozřejmě budu ráda za vaši pomoc. Jak se říká naděje umírá poslední a Gargantuo já jsem bohužel optimista ^^ tak to se mnou budeš mít náročný. ^^ Vy hráváte jen speedy nebo i šneky?

Tak pre dobro komunity budeme musieť dobre medzi sebou spolupracovať. bbash-handshake

• Ahoj Bajty, pokusím se samozřejmě a já mám velikou trpělivost, takže ikdyž to bude chvilku trvat, budu se snažit tu nějaké věci změnit. Samozřejmě budu ráda za vaši pomoc. Jak se říká naděje umírá poslední a Gargantuo já jsem bohužel optimista ^^ tak to se mnou budeš mít náročný. ^^ Vy hráváte jen speedy nebo i šneky?

Naša grupa len speedy. Určite hraje stále veľa ľudí aj klasiky ale to je podľa mňa zabijak hry. Zároveň nedokáže prilákať nových hráčov a hlavne ich aj udržať, čo je celkovo veľký problém pre TK.

• Naša grupa len speedy. Určite hraje stále veľa ľudí aj klasiky ale to je podľa mňa zabijak hry. Zároveň nedokáže prilákať nových hráčov a hlavne ich aj udržať, čo je celkovo veľký problém pre TK.

Já si musím taky zkusit nějakého nového šneka, abych zjistila jak špatný to je a není. Já mám radši, když to odsejpá a už jen čekat na budovu 2 hodiny je pro mě mor ^^ Slyšela jsem, že s těmi novými hráči je to problém, ale to bych řekla, že je u těchto TK her obecně. V dnešní době už ty hry jsou na jiném levelu, co si budem. Hráváte mimo TK i jiné hry? Někdo kdo hraval i TL?