Dejte nám svou zpětnou vazbu, jako sůl ji potřebujeme! :-)

• 242-attention-forum-jpg

Vážení hráči,

pomozte nám zlepšit naše komunikační kanály a poskytněte nám zpětnou vazbu. Jak? Zodpovězením formuláře níže!

LINK ZDE!!!

Za odměnu získáte 20 zlatých.

Váš názor je pro nás důležitý!

S pozdravem,

Váš tým Travian Kingdoms

Jazyk průzkumu závisí na jazyce prohlížeče. Průzkum je dostupný v: CZ, DE, EN, ES, FR, IT, RU, TR. Pro všechny ostatní jazyky bude průzkum v angličtině.

• měly by jste udělat to že když někd o dá nabídku surovin na tržici měly by to vidět všichni hráči hned a né až po nějakem čase

Zdar a sílu,

tak to podle mě funguje, s vyjímkou pokud hráč zvolí, že je nabídka pouze pro členy království :-) Pokud nemá tedy ještě člověk nastavené filtry - například na to jak vzdálené nabídky se mu ukazují :-) Ale klidně se rozepiš ve formuláři, který je v odkazu nahoře a dostaneš za to i nějaké ty Zlatky navíc :-)

• Ahoj,

podle mě by bylo super, kdyby v aplikaci bylo vidět počet příchozích útoků na loupežnický tábor.

Tábory jsou věčné téma a kdyby se ta aplikace v tomto ohledu zlepšila, tak bychom to defakto všichni uvítali. :)

ps: Vlastně toto je největší nedostatek co se aplikace týče. :)

• Díky za poznatek, hodím ho k nám do boardu na vylepšení :-) Ale hoď to i do formuláře výše, ať z toho něco máš....samozřejmě mimo dobrého pocitu z toho, že si přispěl k vylepšení hry :-)

• Ahoj,

za mě dvě věci týkající se appky:

- bylo by super vidět počet příchozích útoků na loupežnické tábory

- skvělý by bylo, kdyby bylo možné podívat se na soupeřova hrdinu, zezačátku serveru mě zajímá hlavně jaké má nasazené boty... :D Ale užitečné to může být i jindy.

• Ideální by bylo aby aplikace fungovala stejně jako v prohlížeči. Na některé věci se musí klikat i 2x než se to povede, něco nejde třeba vůbec. Třeba v kasárnách přesunout výrobu vojáků.

• Zdravím. Před několika dny jsem smazal svou herní postavu na jednom ze serverů. Na tomto serveru jsem měl k dispozici zhruba 110 zlatých. nedostal jsem však, jako v minulosti šanci si toto zlato převést na jinou herní postavu a zřejmě bylo smazáno. Jedná se o chybu nebo je to v souladu s pravidly?

• Super poznatky :-)