Ankete Katılım için Göreve Çağrı

• Değerli oyuncularımız,

iletişim kanallarımızı geliştirmek için bize geri bildirimlerinizi sunun.

TK - CM survey

Hediye olarak 20 altın kazanacaksınız.

Fikirleriniz bizim için önemli ve gelecekteki iletişimimizi şekillendirmemize yardımcı olacak.

Saygılarımızla,

Travian Kingdoms Ekibiniz

Anket dili, Tarayıcı diline bağlıdır. Anket şu dillerde mevcuttur: CZ, DE, EN, ES, FR, IT, RU, TR. Diğer tüm diller için anket İngilizce olacaktır.

• Açılmıyor Hocam Gitti 20 Altın :D Ayrıca Size Ankette Varmı Bilmem Ama Fikrimi İleteyim .

Şu An TR 1 De Kralım Ve Krallığa Aldığım Oyuncuların Çoğu Offline Oldu Yer Kalmadı Millet Krallıga Gelicek Toprağım Yok .

Adamı Işınlıyorsun Kendi Toprağına Ama Toprağından Atamıyorsun ...
    Bari Terk Edilmiş Köyleri Toprağımızdan Atabilelim .
    Ayrıca Adam Terk Edilmiş Köy Olmasına Rağmen Köyü Silinmiyor ...

Uzağa Attım 2. Köyü Hazine Yapamıyorum 3. Köye Gelene Kadar Noolur Bilmiyorum .

Velhasıl Sistemin Açıkları Oyundan Soğutuyor Adamı .
    En Az 40 Kere Ulan Bilsem T4 Te Açardım Dediğim Oldu .
    Yağma Listesi Sınırı ''Oyunu P2 win e Çeviriyor!''
    Demiycem Çünkü Açık Arttırma Sistemi Zaten Kazanma Şansını 0 a İndiriyor ...

He Nedir Bunun Güzel Yanı Abuse Edilemiyor Yani 1 Melheme 100000 Gümüşe Satılamıyor Bu Sayede Ama Bu Limitin De Biraz Arttırılması Şart .

Güzel Tarafı Küçük Günlük Görevler Ve Kart Oyunları Harika Bir Eklenti . Ama Paran Yoksa Kahramanını Bile Kullanamıyorsun . 10 Saatte Dirilttiğim Kahraman 2 Saat Anca Yaşıyor :D Dertliyiz Başını Ağrıttık Kusurumuza Kalma İletişime Geçersen Sevinirim Aha Bu Da Numaram 0549 324 0500 .