Nová herní kola - Únor 2023!

• Drazí válečníci,

na vědomost se dává, že začínají CZ a COM herní světy! bbash-ballon

COM1n svět začíná -> V úterý 7. února ve 14:00 CET (UTC +1)

COM1nx3 svět začíná -> V úterý 14. února ve 14:00 CET (UTC +1)
    Noční příměří US času: 6 - 14 UTC (7-15 UTC+1) 0 - 8 CST

CZ1n svět začíná -> V úterý 14. února ve 14:00 CET (UTC +1) K diplomacii se můžete připojit zde

COM5 svět začíná -> V úterý 21. února ve 14:00 CET (UTC +1)

Poznámka: Na těchto světech již bude platit omezení registrace po přestavení tier 2 itemů na daném světě.

Jste na tyto kola připraveni? Nezapomeňte navštívit ambasádu pro dané kolo, připravte aliance, utužte přátelství a plánujte strategie!

Pěknou hru vám všem! :thumbup:

Bathory

• To by bylo super, přijde mi, že speed má dost velkou hráčskou základnu, které se do klasických serverů moc nechce

Už jsem předala zpětnou vazbu, tak třeba se toho brzy dočkáme ;) Chtěla jsem se zeptat, zda víš o větších českých aliancích, co pravidelně hrají speed?

• hram uz tak dlho za Dejva, ze si myslim ze sa tak i volam haha (Dave Lister®)

a sirim kulturu kde sa len da!

"Toto je volání o pomoc těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka je mrtvá, zahynula v důsledku ozáření. Jediní, kdo přežili jsou Dave Lister, který byl v době nehody na lodi ve stavu nevědomí a jeho březí kočka, bezpečně uzavřená ve skladišti. Po probuzení za tři miliony let je Lister pouze ve společnosti tvora, jenž se vyvinul z jeho kočky, a Arnolda Rimmera, holografické simulace jednoho mrtvého člena posádky. Já jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně jako má 6000 učitelů tělocviku"

te péro sombréééro! :D

• Cuzz Dejve, přesně vím, co myslíš, taky jsem si už zvykla, že na mě lidi volají Bathorko ^^ ČT je taková klasika, musím si zase oprášit znalosti. 8o

„Unesli pana Rimmera!“ „Tak rychle pryč, než nám ho zase vrátí!“ :D

• Ahojky, to je prosím tě novinka. Jsou dva druhy nočního příměří. Jeden pro Evropu a jeden pro Ameriku. Taky mě to zarazilo, ale asi je to docela pochopitelný, když je to mezinárodní herní svět. Noční příměří obvykle trvá od půlnoci do 8 hodin místního času. To znamená, že pokud je jiné časové pásmo, není to v CET. Takže takhle je to správně.

• aaaaaaaaaaa Listy! :D:D: som asi v zlom svete a 95% ludi tam :D:D:D inak je tu nejaka miestnost kde by som mohol napisat, kde jsou me zlatacky na testu:, kto nenapisal ticket tak nema to je naka novinka ? :DDDD

Ahoj Dejve, myslis startovaci zlatky na testovacim serveru? Pokud jde o startovací zlato, tak zlatky byly dnes rozeslány. Kdyby ti žádné nepřišly, dej mi prosím tě vědět a zjistím co a jak. Jinak vlakno na testovaci server je tu:

forum.kingdoms.com/index.php?thread/31270/