Kdyby nekdo shánel lidi na speed toz brnknite na skype: Pelda12 nebo na mail [email protected]

T:K CZ1 - Pokec
-
-
Kdo vlastně vyhrává na s1?:)
-
Kdyby nekdo shánel lidi na speed toz brnknite na skype: Pelda12 nebo na mail [email protected]
Peldo nehrej to
-
Ako vám to ide ? Tie otravne upozornenia na mape to je zlé
-
Lze to vypnout, oddal si mapu a ve filtrech. Vše je fajn, až na chystané změny. To co je teď na testu lze přinejmenším označit jako nepovedené. No uvidíme co hráči na to poví.
-
Ďakujem za radu, nooo tak to si ma moc nepotešil ale tak som v očakavaní že čo to bude.
-
Kdyby to aspoň nestálo tolik zlatek
, hned by byla hra lepší
-
Se změnami které jsou teď na testu se zvýšila dost extrémně cena za okamžité dokončení. Nekontroloval jsem ostatní ceny, ale mám pocit, že to co je teď není tak extrémní.
Zase na druhou stranu, fungují přesuny králů i guvernérů (byť za hodně striktních podmínek, ale fungují). Některé bugy byly opraveny, BB kód je tam korektní a bohužel bylo změněno rozhraní Master Buildera, které bylo nahoře je teď dole v takovém rozostřeném menu. A co je asi nejhorší, nelze teď u germánů stavět dvě budovy za sebou, jde stavět pouze jednu, druhá čeká v řadě. Jsi li pod útoky, máš opravdu extrémní problém spotřebovat suroviny stavěním a jsi li pořád pod útoky, ani nenašetříš na některé dražší budovy protože neustále musíš přeposílat/zbrojit suroviny pryč.
Add: Dodatečná úprava cen, dokud nebudu mít budovu na 15h nejsem schopen ověřit její cenu a vycházet z informací z fóra je chyba.
-
Tak to bude pěknej ****
Takhle tu hru prznit -
Noo, ještě stále je tu možnost... Že místo nic neříkající kritiky hráči jednoduše napíší, že cena byla zvednuta až příliš, anebo že se jim nový systém stavění nelíbí a chtějí ten starý. Na COM fóru si někteří servítky neberou. To by bylo aby aspoň část zpětné vazby nebyla přijata:)
-
Hlavně pokud budou zdražovat, tak jim to nebude nikdo hrát
jenže hold tady se hraje jen na prachy, prachy -
Se změnami které jsou teď na testu se zvýšila dost extrémně cena za okamžité dokončení. Chápu li dobře ten smysl který tam teď je, tak dokončení jedné budovy na 15 hodin Tě vyjde na zhruba na 12-15 zlatek.
Kdes k tem cislum prisel? Vypada to spis na 1-2 zlatky.
-
Kdes k tem cislum prisel? Vypada to spis na 1-2 zlatky.
1 zlatka = hodina
2 zlatky = 2 hodiny atd -
Merlousko nebo Lored, jak je to s těma botkama na uhyb? Už se ty jednotky co se vrátí dají trefit, nebo je to furt při starém?
-
furt uhybaj
-
A uhybat budou, nevidim moc duvod na tom neco menit, protoze ten pocet jednotek, ktere muzou uhnout, je porad omezeny.
-
Jojo, já to nechtěl měnit, jen jsem se ptal, abych si byl jistej
NA začátku serveru je to výhoda a potom je to k ničemu stejně -
Boty jsou relativně v pohodě. Skutečně od druhé či třetí vesnice těch á 250 vojáků nemá jednoduše vliv.Teď na nás letí nový patch, na fórum com už je vypsaný a je tam snad i termín na cz. Některé věci byly přidány, v zájmu nováčků, tak snad se bude líbit.
http://forum.kingdoms.travian.…?t=2705&p=15384#post15384
- 12.05.2016 ~10:00 CEST (UTC+2) – all RU, TR and CZ game worlds
-
Když teď skončil CZ2, přiznejte barvu:) byli jste na straně světla v multialiancích anebo raději dark side ( TTTTT with cookies) s Barthezem a jemu podobným? Naro původně stvořil alianci Temple a jeho milovníci pak stvořili alianci TTTTT a vůbec se netají tím, že chtějí na podzim po Narovi jít. Docela by mě zajímalo, jestli Naro se tam skutečně přihlásí.
-
jedině TTTTTTTT