Ano ty aukce jsou hodně dementní, bylo by fajn aby si dostal tolik stříbra, za kolik se předmět vydraží a ne systémem vygenerovaný náhodný číslo, který je vždy mnohem menší než skutečná cena.

T:K CZ1 - Pokec
-
-
Grafika pěkná, neokoukaná věc. Ale opravdu systém má hodně much, to zkazí i sebelepší grafiku. Všechny ty problémy s chatem, problémy s vlivem kde nemůžeš pozvat lidi na úrovni hranic(vliv je prostě patvar, který nereaguje pružně na situaci) , minimální informační provázanost (sdílení reportů jen občas) hodně zkažené rychlo aukce (původně jsem chtěl napsat jiné slovo) a další věci které jsem pustil z hlavy.
Nevím co do počtu lidí, ale já musím zaklepat. Mám naprosto skvělý guvernéry. Lepší menší počet skvělých, než větší...
Grafika nová, ale jako klikačka na internetu si myslím zcela zbytečná.. jsem zvědavej na mobilní appku, protože když se pokusím přihlásit ted přes mobil, je to hruza.. a u tabletu je to taky skoro na nic
-
Tak celkovo len že čo na to hovoríte na server na TK a tak, mne sa to páči po grafickej stránke určite, inak som čakal hráčsku účasť niečo okolo 8K hráčov.
8k hráčů, to jsi teda pán
Já čekal cca. 3k -
Grafika nová, ale jako klikačka na internetu si myslím zcela zbytečná.. jsem zvědavej na mobilní appku, protože když se pokusím přihlásit ted přes mobil, je to hruza.. a u tabletu je to taky skoro na nic
Nevím jestli Tvůj post chápu, ale vidím též budoucnost v chytrých mobilech. Jakmile ten mobilní travian bude, tak si nemyslím, že by ho někdo hrál jinak. Na PC obvykle člověk hraje jiné hry.
Jinak mě se třeba na mobilu přihlásit jde, ale jen na tu lobby stránku, kde musím kliknout na "hrát server 1" a v tu chvíli je obraz useknutý tak, že se dál nedostanu, prostě na to nekliknu (obraz nejde zvětšit, posunout nic.). Nepomáhá nic, ani změna prohlížeče. A má nokia ještě všemu neumožňuje stáhnout mobilní firefox, který mi byl doporučen jako jedna z mála věcí která spustí travian kindoms bez potíží, protože umí vypnout tu nefunkční mobilní verzi (prostě tam jde nastavit zobrazení jako na PC údajně). Nemám googleplay, nemůžu firefox sosnout...
-
Nevím jestli Tvůj post chápu, ale vidím též budoucnost v chytrých mobilech. Jakmile ten mobilní travian bude, tak si nemyslím, že by ho někdo hrál jinak. Na PC obvykle člověk hraje jiné hry.
Jinak mě se třeba na mobilu přihlásit jde, ale jen na tu lobby stránku, kde musím kliknout na "hrát server 1" a v tu chvíli je obraz useknutý tak, že se dál nedostanu, prostě na to nekliknu (obraz nejde zvětšit, posunout nic.). Nepomáhá nic, ani změna prohlížeče. A má nokia ještě všemu neumožňuje stáhnout mobilní firefox, který mi byl doporučen jako jedna z mála věcí která spustí travian kindoms bez potíží, protože umí vypnout tu nefunkční mobilní verzi (prostě tam jde nastavit zobrazení jako na PC údajně). Nemám googleplay, nemůžu firefox sosnout...
Na mobilu se přihlásím a normalně hraju, ale vůbec se v tom nevyznám.. vůbec nevím jestli tam jde dát poslat utok
-
Aspoň že tak. Já tentokrát načtu bílou krásnou stránku na které je Loading...
A nic se neděje
Co propagační video TG, líbilo se?
-
Mě jde Travian na mobilu úplně v pohodě. Samozřejmě je potřeba vypnout dementní mobilní verzi a používat klasickou pro PC. Jenom je problém, že je grafiak docela náročná, takže to žere dost CPU a tím i baterie. Navíc na pomalém mobilním to taky docela dost dlouho načítá, ale na WiFi naprosto v pohodě. Samozřejmě PC je ale PC.
-
-
Na mobilu se přihlásím a normalně hraju, ale vůbec se v tom nevyznám.. vůbec nevím jestli tam jde dát poslat utok
Toto bol aj môj problém ale nejako po pár hodinách som sa to naučil a je to celkom fajn, keby sa tam spravia ešte menšie úpravy tak by to tak mohlo aj ostať. + poprípade tá appka čo sa chystá.
-
Mě jde Travian na mobilu úplně v pohodě. Samozřejmě je potřeba vypnout dementní mobilní verzi a používat klasickou pro PC. Jenom je problém, že je grafiak docela náročná, takže to žere dost CPU a tím i baterie. Navíc na pomalém mobilním to taky docela dost dlouho načítá, ale na WiFi naprosto v pohodě. Samozřejmě PC je ale PC.
a lze ta mobilní verze vypnout třeba i v opeře mini?
-
Jak se ta mobilní verze vypne? Já to tam nikde nemam
-
Nastavte prohlížeč v telefonu "Verze webu pro PC" (chrome) ostatní browsery to budou mít podobné
-
Je potřeba nastavit prohlížeč tak, aby se identifikoval jako webový prohlížeč a ne mobilní. většina má v nastavení nějakou volbu jako Zobrazit web jako pro počítač nebo podobně. Případně použijte Google jak se to jmenuje v tom konkrétním prohlížeči, který používáte.
-
Mě se to povedlo udělat a stejně nejde kliknout na tlačítko login
achjo
-
Ja som osobne nevedeľ ani to že sa to dá vypnúť, a dať na normálnu klasickú PC verziu.
-
Já tohle nastavení našel v "advanced" a pak jsem zaškrtl "desktop"
-
hej hej už aj ja som to tam našiel ďakujem za info. :cool:
-
A jde Ti to? Sakra jsem snad jediný komu to nejde
-
twl ten hráč Kudlaty a jeho kumpáni jsou lamky!! Neustále defují neaktivní hráče
-
By bylo fajn kdyby ti neaktivní (šedí na mapě) se nemohli defovat jako tomu je u natarek pak by bylo po problému.