Nesdílím tvůj názor. Hra trvá 26 den a musím říct celkem nuda. Tato hra vzala kouzlo travianu, jednoduchost přehlednost. Každý den radím 'zkušeným' hráčům (travian 4) a neustále tápou. Velké množství nejasností, nedokonalostí nedomyšlená pravidla, HW nároky. Ale jak to dopadne ukáže čas. I když testuje se skoro rok a žádné velké změny. Nepočítám animované kruhové menu. to bylo opravdu velice důležité a všem se nám hned lepé dýchá.

T:K CZ1 - Pokec
-
-
Mne sa to páči, preto je fajn že spravili 2 verzie. Je to možno také zložitejšie ale je to fajn zmena novinka T4.4 ma už nebavila troška zmena. A určite je tu ešte veľa práce ale myslím si že keď to bude dokončené bude to fajn.
-
Me se tato verze velmi líbí ale jelikoz se strasne rychle nudím doufám že budou i v budoucnu nejake speedy
Btw vsiml ste si ze kdyz vylepsujete budovy tak se jim meni vzhled?
-
Ano po určitom lvl sa menia budovy vzhľad. Už 3 dni hrám TK cez tablet system iOS a neviem si vynachvalit jedine občas čo sa mi stane je to že keď kliknem na niektorú dedinu a chcem poslať utok , suroviny tak mi to označí inu dedinu ale neni problem
-
Pelda, také doufám v nějakou zrychlenou verzi
a budovy se skutečně mění.
-
To je hrozná nuda
-
Hej nuda, to máš pravdu. Klikám bezhlavo deff a pop a hotovo .
-
Mne se strasne libi ty zmeny budov fakt krasny
ale jinak souhlasim s Jchymem
tak uvidime az budou litat velky armady, jestli bude vic zabavy
a taky stavba divu a tak
-
Třeba budou i arty nakonec
-
arty to by mohlo byt jeste zajímavé
-
Kéž by. Na com to zatím nezavedli a blog taktně mlčí
Ještě by bylo zajímavé nějaký rychlejší server, třeba kingdoms 2x ^○^
-
Nudím sa, kliknem 4x za deň popozeram a vypinam to. Nudim sa
-
Já bych naopak potřeboval duála. Jsem na Kingdoms prakticky neustále a pokaždé když to vypnu tak průměrně pět šest zpráv. Do toho jedna aliance nás nutí zradit druhou. Píšu si s budoucími vévody (a nynejšími také kvůli diskuzi situace) a do toho se snažím pozorganizovat podpory do království... A semtam i odpovídám na dotazy hráčů
Každopádně, možná bychom mohli zpracovat návrh na dodání artefaktů ve hře. Není to převratná novinka a na COM to určitě už někdo navrhl. Věřím, že by to přidalo trošku šťávy ;D
-
Naprosto s tebou souhlasím. Na krále je nabaleno velké množství úkolů a zodpovědnosti. Nemožnost předat nějaké práva nudícím se guvernérům bude jeden z problémů aby tato hra měla úspěch.
-
S týmto názorom taktiež súhlasím nejaké funkcie alebo niečo podobné by sa mohlo umožniť dať aj guvernérom, lebo na krála je toho veľmi veľa ale zrejme o tom je asi kráľ. Takže do budúcnosti kto bude chcieť ísť za Kráľa jedine s dualom
-
Kdyby support podával informace, tak by se hrálo líp.
-
Lored kandiduj do TT od teba tu je viacej príspevkov rád ako od TT:D
-
Hihi. Ironií osudu je, že nejspíš od prvního jsem formálně nezaměstnaný. Byla mi nabídnuta smlouva s tak ubohým platem
že mi vyjde podstatně lépe jít doplňovat do obchodu než dělat v té společnosti. Ikdyž vpravdě nevím, jestli moje profese
spojená s řízením přeprodejů po marketingové stránce by nějak prospěla TT. Nedokážu si představit, že bych třeba
jako manažer komunity měl na výplatnici cifru která by mi nejen uhradila část hypotéky, zaplatila nutné opravy na bytě
a ještě aby mi zbylo na jídlo:D. Nepřeji nikomu podobné potíže. -
Hihi. Ironií osudu je, že nejspíš od prvního jsem formálně nezaměstnaný. Byla mi nabídnuta smlouva s tak ubohým platem
že mi vyjde podstatně lépe jít doplňovat do obchodu než dělat v té společnosti. Ikdyž vpravdě nevím, jestli moje profese
spojená s řízením přeprodejů po marketingové stránce by nějak prospěla TT. Nedokážu si představit, že bych třeba
jako manažer komunity měl na výplatnici cifru která by mi nejen uhradila část hypotéky, zaplatila nutné opravy na bytě
a ještě aby mi zbylo na jídlo:D. Nepřeji nikomu podobné potíže.Tak hlavně ať seš v pohodě a nepřijdeš o barák.
-
Nj ja su zatim štastný za mamahotel,ale ten můj už pomalu stavím