u baltskeho more

T:K CZ1 - Pokec
-
-
hmmm, tichá závisť :o .... Už by sa mohlo na pár dní ochladiť.
-
*Vojáci budou produkovat suroviny pouze v oázách přiřazených v ambasádě. to si delaji prdel ... kdyt to byla jedna z nejvetsich a nejlepsich zmen od dob T4 ... jak to mohli zmenit kdyt to zmeni celou hratelnost serveru.
-
... uvidíme jak to bude vypadat.
Přeložil jsem aliance na wiki..:
http://wiki.kingdoms.travian.com/tiki-index.php?page=Aliance -
pekne lored! ted dovolenkuju ale pak se taky na neco vrhnu mozna by stalo sepsat nekde na foru co se kde preklada at se neco nedelá 2x
-
Neboj
zatím nikdo jiný žádný překlad ani nedal. Přemýšlím, co by mohl být nejdůležitější článek na překlad..
-
kdyztak me neco zadej zitra mizim dom tak se na to vrhnu
-
tohle bys mohl udělat, akorát je tam třeba přidat článek o tom jak "přidat sittera" a je potřeba k tomu dodat screen. Zkus to
-
ok zitra se na to vrhnu
-
zmeny v práci nestihnu na to vbehnout driv nez o vikendu
-
V pohodě, já se ještě nedokopal upravit nějaké estetické chyby u vévodů
-
3/4 leta za nami a appka na smartphony nikde.
Inak spozoroval som chybu u microsoft edge nefunkčnosť prispievania na fóŕum máte niekto podobný problém? -
Apka ještě není
Fórum mi občas hlásí, že všechny posty jsou přečtené/zodpovězené, ikdyž nejsou. Ale MC Edge nepoužívám. Pokud Ti to pomůže, hoď screen do supportu, předám to dál.
Přeložil jsem menu lobby, kritiku vítám:
-
Ahoj práve píšem z Edge a všetko ide no uvidím teda ako sa to bude chovať ďalej lebo chvíľku mi to ide chvíľku nie ale ak sa naskytne problém nahlásim to, čakajú nás nejaké novinky aktualizácie ?
-
Čekají nás novinky a aktualizace:) vše je ve fázi testování a datum na české servery nebyl tudíž ještě určen.
-
Appka na mobil vydáno dnes ta snad si konečně i z mobilu pořádně zahrajeme https://www.youtube.com/watch?v=ihKXEaF1aJk
-
ooo super
-
Jen kdy to hodí do play googlu
-
týden hry na czx a ja uz nezvladam pobijet loupezniky co se spawnuji s armadou vetsi nez mam ja xD
-
ono loupežníci rostou s armou, jakmile roste Tvoje arma:(