Tak ja se vám všem daří? zítra začíná speed tak me zajíma zda tu aspon pár lidi zustane s nama

T:K CZ1 - Pokec
-
-
Hoho, já zůstanu
-
Speed mi připadal moc.... speed.
-
njn
obcas se to proste nedalo stihat
-
Co mě moc bavilo by 2x server europe, jenže jsem to dotáhl tak daleko, že jsem měl strašně moc vesnic a bylo ta úmorná klikačka....
-
me nejvic bavil asi 10x com to bylo tak luxusni ..
-
tam jsem nebyl
to byl server tak na dva týdny ne?
-
ehm, T5 neexistuje :p
-
Hele, nebude existovat něco na hledání MC?
Nechci běhat po mapě a hledat
-
Ah chyba merlousi mohla bys to krapet opravit?
- - - Updated - - -
rizek nevim jak sem to udelal ale mam mc15 a mc9 na mape jinak obrazkove ukazany http://prntscr.com/78y9dn
-
Můžete mi někdo napsat kolik obyvatel má aktuálně největší hráč na serveru a případně počet vesnic?
Já jsem si zvykl tak nějak na speedy, kdy teď na testovacím 5x jsem měl za 24 hodin dvě vesnice a teď za týden mám 4 města a jednu vesnici a dvacetitisícovou armádu. Zajímá mě jak rychle to leze na normální rychlosti, přecejenom poklady dávají hodně moc surovin navíc oproti starší verzi Travianu.
Díky za informaci.
-
Největší hráč je shrek, 260 pop a jedna vesnice. To musí být machr
-
-
Spíš vyfot top 10 jak tam je záložka
- - - Updated - - -
Jinak, ty MC jak vidíš ty, tak já je takhle nevidím, nemáš plusko koupené?
-
hmh mam koupene secko co slo xD
-
No, tak to je asi ono, protože my co nemamá nic, tak nevidíme nic
-
Hele, nebude existovat něco na hledání MC?
Nechci běhat po mapě a hledat
Dotazy prosim pis do prislusne sekce, tohle ma byt tlacharna, jo?
Jinak MC se daji najit na mape pri nejvetsim oddaleni a zapnutem filtru na MC. -
Ono ani moc zlatek nepotřebuješ - stačí jich prakticky 300. A koupit jenom ty 3 sloty na stavění se stavbyvedoucím a 3 sloty na opakování po tržišti. Mnohem lepší dle mého názoru než v T4, kde stavbyvedoucí stál za každou budovu zlatky. Takhle bych klidně i těch 300 zlatek koupil pro server. Vlastně je tu jedna motivace proč koupit plusko - 25% skladů se hodí.
-
Dotazy prosim pis do prislusne sekce, tohle ma byt tlacharna, jo?
Jinak MC se daji najit na mape pri nejvetsim oddaleni a zapnutem filtru na MC.Promin
Jdu zkusit
Uprava: Tak jsem to našel, ale jak je to tak z výšky je to dost na houby
to abych si to otevřel a koukl kolik je tam oaz
-
Já si MC našel ručně :X