T:K CZ1 - Pokec

• Každopádně zkušenost ze samostatného života jsou k nezaplacení. Například ponechat v pračce kalhoty s papírovým kapesníkem v kapse... Anebo chladit rozpálenou skleněnou poklici pod vodou.... Kdo neuvidí, neuvěří :D

• Papírovej kapesník to je svinstvo :D :D

[CENTER][SIZE=5]SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM + BRAMBOROVÝ SALÁT[/SIZE][/CENTER]
    [CENTER]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Perličky ze skype:
    [21:24:57] Pelda: takze poslouchas ty anglicky kapely u kterých nerozumis ani slovo ? :D
    [21:25:10] Pelda: je to neco jako aaaaai hfoihrpihp aaaaaa pfjphfpfp aaaaaaaaaaa odihfpofjéf potlesk[/CENTER]

• Tak to mě také hlava nebere. Miliony nedostatků, chyb, update žádné (od začátku hry mám pocit ze 2) a pouští se nový server. Vypadá to že to ani nebude BETA. (není aspoň uvedeno) Tak třeba bude vše opraveno. Držím palce hráčům.

• Již teď nestačí support reagovat. Už jen to že se otevřeli 2 zajímavé servery (beta kingdoms a kvalifikační servery) beru jako špatný marketingový krok.Při současném odlivu hráčů, budou servery ještě méně obsazeny hráči. Kde jsou ty doby kdy na CZ serverech hrálo 10k aktivních hráčů.

• Netuším jak jsi došel k informaci, že na supportu nestíháme reagovat. Na Kingdoms ještě teď mám vše otevřené, všechno je vyřízené (anebo předané dál, třeba jeden neúplný překlad). Můžu Tě ujistit, že vše stíháme. A co se rozptýlení hráčů týče. Dělám marketing pracovně mimo Travian a nepřipadá mi to tak přímočaré. Rozložit příjmy mezi více serverů nutně neznamená jejich snížení.
    Možná, že v Travianu zůstali jen ti nejvěrnější. Ale jakmile bude appka na Kingdoms, budou i hráči. Dneska má každý chytrý mobil a nemusí tudíž trávit tolik času na PC:..

• na Appku jsem zvědavej, nevíš kdy bude?
    Ted se to na founu dá celkem hrát, když jsem to zkoušel naposled, nenašel jsem zprávy a mapa je k ničemu :D Jinak naklikat budovy, armu, rozeslat FL, hrdinu na vypravu, poklady od hrdiny, to vše jde skvěle.. jen kdybych měl utočit tak ani houbelec nedám :D

Edit:

Jen aby ta appka nebyla náročná jako kingdoms na PC :D

[CENTER][SIZE=5]SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM + BRAMBOROVÝ SALÁT[/SIZE][/CENTER]
    [CENTER]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Perličky ze skype:
    [21:24:57] Pelda: takze poslouchas ty anglicky kapely u kterých nerozumis ani slovo ? :D
    [21:25:10] Pelda: je to neco jako aaaaai hfoihrpihp aaaaaa pfjphfpfp aaaaaaaaaaa odihfpofjéf potlesk[/CENTER]

Edited once, last by rizek95 ().

• Takže někdy na vánoce, dík :D

[CENTER]
    Perličky ze skype:

• Než to udělaj, to už nebudu hrát :D

[CENTER]
    Perličky ze skype: